Thursday, September 29, 2022
iKa

Tuula kanninen ikä

tuula kanninen ikä

Tuula kanninen ikä | Tuula Kannisen vanhemmat asuivat työnsä takia Ruotsissa. Tämän seurauksena Tuulan tytär Ella Kanninen teki ensimmäisen retkensä Suomen ulkopuolelle Kiirunan lähellä sijaitsevaan Skauloon.

Ellan ensimmäinen loma ulkomailla tapahtui, kun hän oli vasta puolivuotias. A-lehden matkapäällikkönä työskentelevä Tuula Kanninen vaihtaessaan vaippoja yhden tähden hotellin lattialla oletti, että tästä tytöstä kasvaa maallinen.

Äidillä oli huono tulos. Todelliset maailmanmatkailijat, hän ja hänen tyttärensä eivät matkusta vain huvin vuoksi tai osana työtään.

Minulla on elinikäinen halu saada uusia kokemuksia. Halu oppia muista kulttuureista johtuu uteliaisuuden ja rohkeuden yhdistelmästä. Kun Ella oli teini-ikäinen, Aku Ankka lähetettiin viettämään kesää isovanhempiensa luo. Papan kalastusseikkailut Tenojoella olivat Ellan Pohjois-Ruotsin matkojen kohokohta.

Tammikuussa 1980 Ella Kanninen matkusti ensimmäistä kertaa Floridaan vanhempiensa kanssa.

Vieraita tervehtivä musta kissa Peppi miauku ennen kuin pakenee pihalle etsimään myyräjä. Kun Kikki kaatuu takaisin tuoliinsa, sen paras ystävä Ella Kanninen, 46-vuotias nainen,

ruokapöydän alavaunu Ella, hänen aviomiehensä Valerio ja heidän kaksi lastaan ​​muuttivat Suomeen kesällä 2018, löydetyt kissat ovat matkustaneet perheen kanssa Vantaan ja Toscanan välillä.

Huolimatta siitä, että normaali elämä on palannut, teemme silti Italiaan matkoja aina kun mahdollista. Jokainen perheenjäsen ilmoittaa ennen lähtöä muille mitä haluaa syödä kohdemaassaan: joku saa naapuriravintolasta villisikapataa, joku pyytää nonnaltaan kotimaisia ​​herkkuja.

tuula kanninen ikä
tuula kanninen ikä

– Syödään täällä 80 prosenttia italialaista ruokaa ja vain 20 prosenttia suomalaista. Mitä tulee nakki-kastikkeen tai sisarmakkarakeiton valmistamiseen, minulla ei ole aavistustakaan, miten teen sen. Ella väittää, että hänen äitinsä temput ovat hittiä poikien keskuudessa.

Lounaalla ja illallisella perhe istuu saman pöydän ääressä italialaiseen tyyliin joka kerta kun olemme Suomessa tai Italiassa. Leonardo, 13, ja Raffaele, 9, kertovat jo syöneensä Hesburgerissa kavereiden kanssa useana iltana, mutta he eivät täsmennä, mitkä niistä. Kanninen aloitti tv-uransa Yle Aamu-TV:ssä.

Sen jälkeen hän työskenteli TV1:ssä uutislukijana. Kannis nousi Suomessa tunnetuksi TV1:n Talo Italiassa-todellisuusohjelman juontajana, jossa hän opetti italialaista kieltä ja kulttuuria. Lisäksi hän työskenteli kouluttajana.

apulaistuottaja “House in Spain” -ohjelmassa vuodelta 2007. Talo Franskaissan kolmas tuotantokausi esitettiin keväällä 2010 ja Kanninen toimi ohjelman apulaistuottajana ja juontajana. lähde?

Yle-teeman tieteellistä Atutkiva tutto -ohjelmaa juonsi Kanninen vuosina 2008–2009. Kanninen on toiminut myös television uutislähetysten juontajana ja kertojana. Hän toimitti Ylelle tietoa Torinon talviolympialaisista 2006 Italiassa. Tuloksena

Mikko Peltola ja hän isännöivät Tangomarkkinoita kesällä 2010. Yle Teemalla hän ja Iiro Rantala isännöivät 13 tunnin kulttuuriohjelmaa Juhannusjuna vuonna 2012 kesäpäivänseisauksen aikoihin.

MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa juonsivat Kanninen ja Marco Bjurström vuosina 2006-2007. Syksyllä 2012 hän siirtyi ohjelman juontajaksi Vappu Pimiän ollessa äitiyslomalla seitsemännen tuotantokauden ajan.

Lisäksi Kanninen on tuottanut matkaoppaita. Hän oli muutaman vuoden Italian televisiossa Il Viaggiatore -matkaohjelmassa, jossa hän työskenteli useita vuosia. Kun Yle Teema lähetti Tie Roomaan: kaksi pientä norsua keväällä ja kesällä 2012, Kanninen toimi ohjelman juontajana ja kiertueen vetäjänä. Muutama kuukausi myöhemmin, 31.7.2012

Kannisen juontama Ella Kannisen Toscana esitettiin Ylen Aamu-TV:ssä. Ellan Toscana: Village Life in Italy julkaisi Kannisen huhtikuussa 2016.

Vuoden 2013 alusta Kanninen oli Yle TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman ankkuri. Hän oli Marja Hintikan sijaisena äitiyslomalla, mutta hän pysyi tehtävässä syyskuun 2014 loppuun asti. Tämä on todella ilkeä ja turmeltunut henkilö.

nainen! Tarkkaile häntä! Itsekeskeinen, egoistinen idiootti, joka luulee olevansa oikeassa kaikessa eikä kuuntele ketään muuta.

Tuon roskan ei pitäisi koskaan päästää lähellesi! Pelottelee, uhkailee ja valittaa (ilman syytä). Suoritettuaan lukion Nummelassa Kanninen ilmoittautui yliopiston tukemaan kieliohjelmaan Grenoblessa, Ranskassa, jossa hän opiskeli ranskaa vuoden ajan. Hän suoritti journalismin tutkinnon Kalifornian yliopistosta Berkeleyssä.

Tartossa, Virossa, vuonna 1999. Kanninen on suorittanut myös lentoemäntäkoulutuksen Ilmailulaitoksessa. Toimiessaan toimittajana Suomessa hän kirjoitti muun muassa Kauneus ja terveys -lehteen. lähde? Kannisen ensimmäinen teos

Jokanainen remonttikirja, kirja Jasmiini Lappalaisen kanssa, rel

helpotti joulukuussa 2021. Kirja tarjoaa askel askeleelta tekniikoita pienten pintavaurioiden korjaamiseen.

tuula kanninen ikä

Leave a Response