Friday, September 30, 2022
iKa

Toini marjatta kiilas ikä

toini marjatta kiilas ikä
toini marjatta kiilas ikä

Toini marjatta kiilas ikä |Tapamme Michael Monroen “Dinner for Mom” ​​-ohjelmassa, joka kertoo aterian valmistamisesta äidilleen. Monroen äiti Marjatta Fagerholm työskenteli äänitarkastajana Ylessä. Pentti, Monroen edesmennyt isä, kasvatti hänet.

Fagerholm oli Yleisradion ääni.Kaupunkilegenda kertoo, että Esko Riihelä ja Pentti Fagerholm nousivat Helsingin päärautatieasemalta Ilmalan junaan. He keskustelivat, kun minä kuuntelin.

“Sammuttakaa radio”, huudahti ärtyisä matkustaja auton takaosasta.

Vitsi on menetetty nykyajan nuorille. Riihelän eikä Fagerholmin ääntä kuuntelijat tunnista.

Matti Fagerholm, Mattin pikkuveli, on ainoa Fagerholm, jonka he tunnistavat. Michael Monroe on rockmuusikko.

Isä Fagerholm saattaa olla edelleen maan tunnetuin radioääni aikuisten keskuudessa. Yleisradion pitkäaikainen, Hyvinkäällä syntynyt ja varttunut pääkuuluttaja jäi eläkkeelle vuonna 1998 eli yli kaksi vuosikymmentä sitten.

Nyt kun Pentti Fagerholm on eläkkeellä, hänellä ei ole enää niin hauskaa kuin ennen. 20. helmikuuta 2015, muutama päivä 80-vuotiaana, hän siirtyi vanhuuteen. Helsingin Haartmanin sairaalassa pitkään ollut sydänpotilas Fagerholm menehtyi sunnuntaina Yle Uuisten mukaan. – Olin vähän syrjäinen.

Lapsena erosin muusta väestöstä. Olin kovapäinen persoona, joka ei pelännyt seisoa kannallani. Monroe muistelee keksineensä tarinoita mykkäistäkin.

Monroe muistelee onnellista lapsuutta omin sanoin. Päivät kuluivat mellakoimalla ja pitäen hauskaa veljien kanssa.Menimme kiihkeään riitaan. Me huusimme kuin hullut. Melua oli paljon. Mitä tulee sisarussuhteisiin, kahden vanhemman veljen saaminen oli hänelle iso plussa.

1960- ja 1970-luvuilla Fagerholmit söivät perinteistä kotiruokaa. Monroe suunnittelee valmistavansa äitinsä syntymäpäivänä laatikon pastaa ja mustikkapiirakkaa.

Monroe selittää Aihinelle: “Lempiruokani lapsena oli laatikko makaronia. Nyt kun en syö lihaa, sen täytyy olla ilman lihaa.

Pentti Fagerholmin pituus ei ole tällä hetkellä saatavilla, koska hän on 80-vuotias. Tältä sivulta löydät Pentti Fagerholmin pituuden, painon, vartalon mitat ja silmien värin.

Kerro minulle kengän- ja mekkokokoni mahdollisimman pian.

toini marjatta kiilas ikä

Matkalla ulos Turun keskustassa sijaitsevasta antiikkiliikkeestä Michael Monroe ryntää hengittämään. Hänen jaloissaan on valkoisia ja punaisia ​​koristeompeleita, jotka kulkevat hänen räätälöityjen mustien housujensa pituudelta.

Kuten nahkatakissa, jossa on samat värit ja niitit, asussa ei ole tilaa lompakolle.

Euro löytyy, ja Monroe saa kirpputorilta tähtikuvioisen ohuen huivin, jonka hän kietoo heti kaulaansa – korvaa lähes identtisen – ja alkaa laukkailla ilmavin askelin kohti seuraava kirpputori.

Tällainen Michael Monroe on tuttu Suomessa jo useiden sukupolvien ajan. Hän on rokannut 1980-luvulta lähtien Suomen yleisössä lähes samoissa kajaleissa ja hiuksensa sekaisin.

Michael Monroe on onnistunut säilyttämään street-uskottamuksensa niin keski-ikäisen rock-joukon kuin Idols-sukupolven kanssa, vaikka tyyli on kuin kiveen kiinnitetty. Dinner for Mom on ohjelma, jossa kymmenen

Julkkikset ja kuuluisa kokki Kape Aihine valmistavat omille äideilleen runsaan kolmen ruokalajin aterian.

“Dinner for Mom” ​​palaa toiselle kaudelle MTV3:lla tiistaina klo 20.00. Nuori Michael Monroe kunnioittaa omaa äitiään Marjattaa sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Kun päätin luoda Michael Monroe -hahmon, äitini tuki, mikä antoi minulle mahdollisuuden pysyä lapsena ikuisesti. Korjatakseen Marjattan Hanoi Rocks muistelee, että kun hän vieraili Tukholmassa, hän toi ruokaa poikansa jääkaappiin ja auttoi häntä veroongelmissa.

Aikuisten lasten ja heidän äitiensä välinen suhde on joutunut koetukselle viimeisen vuoden aikana. Olemme joutuneet luottamaan video- ja puhelinkeskusteluihin, kun emme voi nähdä toisiamme henkilökohtaisesti. Michaelin ja Marjatan yhteinen ateria sai minut melkein kyyneliin.

kyyneleitä.

Ensimmäisenä äitienpäivänä erityistunnustus annettiin naisille, jotka olivat menettäneet poikia Yhdysvaltain sisällissodassa tai jääneet orvoiksi. Sen toi Alavieskaan Suomen Kotikasvatusliiton pääsihteeri Vilho Reima vuonna 1918. Muutaman vuoden kuluttua viimein koitti suuri päivä.

kansallispäivä Suomessa. Kotikasvatusyhdistys pyysi lapsia ja nuoria kiinnittämään huomiota naisiin, jotka panivat tuolloin henkensä vaaraan perheensä puolesta.

Halu muistaa äitiä säilyy aikuisikään asti.
Hyvää äitienpäivää, juhlitpa sitä henkilökohtaisesti tai omassa kodissasi!

toini marjatta kiilas ikä

Leave a Response