Friday, September 30, 2022
sairaus

Teppo ruohonen sairaus

teppo ruohonen sairaus

Teppo ruohonen sairaus | ovat hiljalleen aloittaneet kevään kiertuepäivät. Kesällä, kun he matkustavat ympäri Suomea Horizone-yhtyeensä kanssa, vauhti on vielä kiihkeämpi.

Hullunsuosittu velikombo oli asetettu esiintymään Riihimäen Riutanharjulle lauantaina 14. toukokuuta. Viime hetkellä minun piti perua paljon odotettu esitys, jota olin odottanut.

Matti sairastui, siksi viivästys.

Tanssiin.fi:n mukaan ei ole mitään vakavampaa, vaikka ei tietenkään voi tehdä töitä huonokuntoisena. Siksi Matin ja Tepon Riutanharjunin esitys on peruttava.

siirretty myöhempään ajankohtaan. Ilmoitamme uuden päivämäärän heti kun mahdollista. Matti ja Teppo ovat peruneet tämän viikon esitykset sairauden vuoksi, he ilmoittivat keskiviikkona.

Kurkkukipu ja yskä ovat pahimpia. Teppo väittää, ettei keho yksinkertaisesti kestä sitä. Hänen nenänsä ei ole valunut, mutta hän ei pidä syömisestä. Teppo puolestaan ​​on tyytymätön Coronan taipumukseen heikentää makuaistia.

Minulla on yleensä iso kulho mysliä aamuksi, mutta tänään minulla oli vain puolikas sämpylää.

Teppo väittää, että hänellä on harvoin kuumetta. Lämpötila on ollut nyt muutaman päivän yli 38 astetta.

Se on minulle haastava kirja lukea. Paita oli kastunut. Kuume on jotain, mitä en ole koskaan kokenut elämässäni. Pääsy tänne on ollut vaikeaa. Koska voin paremmin, uskon olevani jo voiton puolella. En ole enää käpertynyt patjan nurkkaan. Yhdessä vaiheessa lieden viereen laitettiin kuppi kiehuvaa vettä.

En ollut varma, pystyinkö nostamaan kuppia, koska makasin sängyssäni. Peli oli ohi. Kun Matin ja Tepon oli määrä esiintyä Sierafests-tapahtumassa Sieravuoren lomakeskuksessa Eurassa, heidän oli pakko perua esiintymisensä.

teppo ruohonen sairaus
teppo ruohonen sairaus

Seiskan ja Gramofonin koordinoima Mati ja Tepon Lavakesä 2022 -kiertue on siirretty perjantaina 15. päivänä sairastelun vuoksi.

Myös Sievin Urjanlinnan konsertti on peruttu lauantaina 16.7.

Matin ja Tepon Lavakesä-kiertue käynnistyi Riutanharjun lavalla Riihimäellä heinäkuun alussa. Viime viikonloppuna Seinäjoen Tangotorilla kaksi suosituinta veljestä villisti.

Kun Toipuuko Teppo palaa tänä viikonloppuna täyteen terveyteen, tiedämme lisää ensi viikon keikkaskenaariosta.

Veljesten Mattin ja Tepon musiikillinen ura ulottuu vuosikymmeniä. Vasta viime vuonna, kun esityksiä ei ollut, Teppo sai maistaa, millaista on olla eläkkeellä oleva ihminen.

Oli vuosi 2019, jolloin veljien ura saavutti puolen vuosisadan rajan. Tämän jälkeen he eivät ole julkaisseet uusia kappaleita ja ovat ilmoittaneet esiintyvänsä paljon harvemmin. Koronaviruspandemian vuoksi useita konsertteja siirrettiin viime kesänä.

Olin vuosipäivän jälkeen masentunut, mutta nyt voin paremmin. Teppo myöntää, että tielle paluu voi olla hieman tuskaa. Matti ja Teppo, kuuluisa Turku konkari -duetto, ovat joutuneet siirtämään seuraavat esiintymisensä sairauden vuoksi. Teppo Ruohonen, 74, on diagnosoitu

Minut on iskenyt korona. Facebook-sivullaan veljekset ilmoittavat, että tämän viikon näytökset Sierafesteissä Eurassa ja Hiekkarannassa Virtainissa on siirretty toistaiseksi. Lauantaina on konsertti.

Sekä sisaruskakson esiintyminen Sievin Urjanlinnassa 16.7. että Turku Logomon terassikesäesitys maanantaina 18.7. on siirretty.

Veljesten esiintymisen jälkeen viikonloppuna Seinäjoen Tangotorilla Teppo alkoi näyttää sairauden merkkejä. Hän on nyt toipunut.

teppo ruohonen sairaus

Leave a Response