Friday, September 30, 2022
paino

Silja kosonen paino

silja kosonen paino

Silja kosonen paino | Kosonen voitti 72,35 metrin matkalla kultaa Bakussa Euroopan nuorten olympiafestivaaleilla vuonna 2019. (3 kg). N17-ikäryhmässä Kosonen teki Suomen ennätyksen ja oli maailman paras.

Vuoden 2020 Kaleva-kisoissa hän voitti SM-kultamitalin. Samana vuonna hän voitti lajinsa Suomen ja Ruotsin välisessä naisten maaottelussa. Maaliskuussa 2021 hän teki uuden Suomen ennätyksen lumipallon heitolla Kaustisella 72,44 metriä. Samalla hän teki kansainvälisen nuorten ennätyksen 73,43 metriä, joka on myös naisten N22- ja N19-sarjojen Suomen ennätys.

Tallinnan alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa heinäkuussa 2021 Kosonen voitti EM-kisan pistein 71,06. Hän sijoittui Tokion olympialaisissa karsinnoissa neljäntoista sijalle pistein 70,48 ja putosi finaalista.

lopullinen välienselvittely Hän voitti alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden Nairobissa elokuussa 2021 tuloksella 71,64. Kalevan kisoissa 2021 hän voitti hopeamitalin.

Vuosina 2017–2020 Kosonen on voittanut moukari-suomen mestaruuden ikäryhmässään. Hän voitti myös ikäryhmänsä kiekonheiton Suomen mestaruuden vuosina 2018–2019. Hänen kaikkien aikojen kiekkoennätyksensä on 43,05 (2020). 17-vuotias raisiolainen Kosonen valittiin Urheilutoimittajat ry:n valintaan.

lukiolainen, joka on kasvanut valtavasti viimeisen vuoden aikana. Viime vuonna nelikiloinen moukari lanseerattiin 63,60 metriä; Tämän vuoden tavoite oli 67 metriä. Ensimmäisessä kilpailussa rautapallo lensi 67,99 jalan korkeudessa, joten maalia piti nostaa hieman.

silja kosonen paino

Niin paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa, lisää Kosonen, mukaan lukien 7,7 metrin parannus kauden vanhaan ennätykseeni.

Tuloksen vakauttaminen 68–70 metriin on seuraava askel.

Aion palauttaa tasapainoni. Kosonen uskoo, että kymmenen parhaan kilpailun 68 metrin keskiarvo olisi tyydyttävä tulos.
Vasta kun Kosonen heitti ennätysheiton Someroon, Kosonen päätti ottaa Tervon vastaan.

Se, että olen niin lähellä Kristan ennätystä, tarkoittaa, että minulla on hyvät mahdollisuudet ylittää se.

Aluksi hän liittyi moukari-yhteisöön sattumalta, mutta sen jälkeen hänen uransa on kiihtynyt kuin veturi.

Tällä hetkellä Tervo sijoittuu oman sarjansa kymmenen parhaan joukkoon maailmassa. Hänellä on hallussaan Suomen ennätys.

Kesän ensimmäisessä turnauksessa kauden tavoite ylitettiin.

On vaikea pukea sanoiksi, miltä minusta tuntuu. Jopa puhuminen saa minut purskahtamaan itkuun. Tämä on uskomatonta, Kosonen iloitsi.

silja kosonen paino
silja kosonen paino

Nuorten maailmanennätyksen Kosonen saavutti tällä kaudella. Ei ollut harvinaista, että hän epäili omaa kykyään kesän aikana, vaikka heitti useaan otteeseen yli 70 metriä.

Kun Raisio aiemmin puhui nuorten maailmanennätyksestä ja olympiapaikasta, hän pelkäsi, ettei hän ehkä pääse rikkomaan sitä tänä vuonna.

Kun Kosonen rikkoo merkin, hän liittyy Olli-Pekka Karjalaisen seuraan nuorten maailmanennätyksen haltijaksi. 19-vuotiaiden miesten moukarien maailmanennätys on edelleen karjalaisella.

78,33 prosenttiyksikköä laskua vuodesta 1999.

Esityksensä seurauksena Someron Esaa kilpaileva Kosonen ansaitsi paikan Tokion olympialaisiin.

Toisessa kohtaamisessa Kososen suoritus oli vahva 71,64, joka takasi hänelle paikan olympialaisissa. Viidenteen kierrokseen mennessä uusi arvo oli asetettu.Aloin itkeä heti kun heitin 71.64 ja näytti siltä, ​​että olympiapaikka oli lukko. Sen jälkeen vapisin rajusti ja epävarma tuliko tästä mitään. Ja siitä se kaikki varmaan alkoi. Keihäänheittäjät

sijoittui neljän parhaan joukkoon, Kaustisen Pohjan-Veikkoun Julia Kivinen sijoittui kolmanneksi ja Tokion olympiaedustaja Krista Tervo Karhulan Katajaisista neljänneksi.

Kuulontyönnässä Kosonen sijoittui ensimmäisenä pisteellä 67,20, jota seurasivat Koskinen pisteellä 66,05 ja Tervo pisteellä 65,14. Koskinen heitti painonheiton voittoon kauden parhaan 19,17. Tervo heitti Kososelle 17.25 ja 18.70.

Ilman menestystä kuulantyöntössä Virtain Urheilijosin Helena Leveelahti putosi viiden lajin kokonaiskilpailussa seitsemänneksi, jossa hän oli heittokilpailussa kaikkien aikojen kolmas.

Kuulontyöntö, kiekonheitto, keihäänheitto ja painonheitto 20 punnan (9,08 kilon) akselittomalla heittopainolla ovat kaikki osa heittokilpailua.

Kangasalan SM-sarjan kärkeen nousi miesten heittomestari Risto Kauppinen 3330 pisteellä.

Olen kyynelten partaalla. Tämän seurauksena olen erittäin herkkä ihminen. Kun näen sydäntä lämmittäviä esityksiä, en voi olla itkemättä. Tänään en voi hyvin.

Ehdottomasti parempi, mutta olen myös hieman surullinen. Hyvästit sanominen kaikille lukioystävilleni ja opettajilleni olisi valtava aliarviointi. Raisialainen muistaa, että hänellä oli “erinomaisia ​​opettajia”, jotka “kannustivat” häntä.

Kososen kevät ja talvi olivat uuvuttavia, koska hän joutui suorittamaan seitsemän päivän ylioppilastutkinnon korkean tason spo-ottelun lisäksi.

rts.

Sekä henkisen että fyysisen terveyden kannalta vaikeutti kokeiden välisen rentoutumisajan puute, mutta edessä oli kuitenkin kuuden tunnin tentti. Valitettavasti olisin ylikuormittanut itseäni, ellei valmentajani olisi laskenut harjoituksia.

Monilla maailman parhailla urheilijoilla lukion valmistuminen on kestänyt kauemmin kuin Kososella. – Nyrkkisääntönä lukion ensimmäinen vuosi oli aikataulusta päättämisen aikaa. Tuolloin olisin tehnyt mitä tahansa Tokion olympialaisten hyväksi, jos olisin tiennyt, että minulla olisi siihen mahdollisuus.

ei kolmen vuoden päästä. Voi olla kiitollinen siitä, että lukiosta on sentään pidetty huolta.

silja kosonen paino

Leave a Response