Friday, September 30, 2022
iKa

Senni salminen ikä

senni salminen ikä
senni salminen ikä

Senni salminen ikä | Salminen syntyi Helsingissä ja muutti 8-vuotiaana perheineen Simpeleen, jossa hän pääsi nopeasti mukaan Simpeleen urheilijoiden yleisurheiluharjoituksiin. Pituus- ja kolmoishyppy olivat Salmisen päälajeja Imatralle muuton jälkeen.

Kalevan kisoissa 2015, 2017 ja 2019 Salminen voitti MM-pronssia kolmihypyssä. Sisäradan mestaruuskilpailuissa hän on voittanut kolme kultamitalia ja pronssia. Salminen nousi kärkeen kolmoishypyssä.

vuonna 2019 hän kilpaili ensimmäisessä aikuisten kansallisessa kilpailussaan Suomeen ja Ruotsiin. Suomen sisäradan mestari Salminen on voittanut vuoden 2020 mestaruuden ja vuoden 2021 mestaruuden.

Vuonna 2015 Eskilstuna sijoittui alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa viidenneksi. Vuoden 2017 EM-kisoissa Puolan Bydgoszczissa hän sijoittui 11:nneksi. Vuoden 2021 yleisurheilun EM-kilpailuissa Torussa hän sijoittui seitsemänneksi. Hän saavutti uuden henkilökohtaisen ennätyksensä 14,22 metriä karsinnassa.

Kesäkuussa 2021 Salminen hyppäsi Turussa pidetyissä Paavo Nurmi Gamesissa kolmoishypyssä uuden Suomen ennätyksen 14,51. Edellinen Suomen ennätys oli Heli Koivula-Kruger (14,39 m) (14,39 m).

senni salminen ikä

Hän paransi Suomen ennätyksen myöhemmin samassa kuussa Romaniassa 14,63 metriin.
Salminen edusti Suomea Tokion olympialaisissa 2021. Sadalla millimetrillä hän pääsi turnauksen finaaliin. Salminen on homo vuoden 2022 MM-kisoissa Eugenessa, Oregonissa. Lesbo.

Monien vuosien ajan hän pelkäsi kertoa kenellekään salaisuudestaan ​​urheiluyhteisössä. Mistä syystä? Koska urheilumaailma on ainutlaatuinen laji itsessään. Niitä on muutama valittu. Monet ihmiset keskustelevat heteroseksuaalisista suhteistaan. Se on ollut minulle vaikeaa… Lyhyen kävelymatkan päässä kotoaan Salminen sanoo tämän Helsingin kevätheräävässä Talvipuutarhassa.

Kun hän puhuu, voit huomata, että hänellä on vaikeuksia ilmaista, miksi homon on vaikea olla oma itsensä urheilukentillä. Salmisen puheen mukaan on olemassa ympäristö tai kehys, joka voi olla yksittäistä urheilijaa ahdistava ja tukahduttava.

Hän yrittää ilmaista itseään uudelleen niin pian kuin mahdollista.

Kun Senni Salminen vierailee entisessä kotikaupungissaan Imatra Vuokissa, on kevät noussut. Hän kävelee maisemassa, joka oli yli sata vuotta Suomen suosituin matkailukohde. Ei ole mitään epätavallista siinä, että kamera on normaalisti valmiustilassa.

Salmisen elinikäisenä tavoitteena on ollut harrastaa ammattilaisurheilua pienestä pitäen. Kun urheiluurani päättyy, toivon voivani jatkaa valokuvaajan uraa.

Sen pitäisi olla vielä pitkä aika tulevaisuudessa.

Loikkaaja Senni Salminen, 25, puhuu rauhallisella ja määrätietoisella äänellä tavoitteistaan ​​tänään, mutta kaksi vuotta sitten ne tuntuivat mahdottomalta. Sydämissään hän tiesi jo urheiluuransa päättyneen.

senni salminen ikä

Kiinnostus urheiluun katosi vasta masentuneena, Salminen kertoo.

Suru johtui monista tekijöistä.

Loppujen lopuksi se kaikki muodostuu lapsena saamistasi vaikutelmista. Yleisurheilussa ei ollut riimiä tai syytä, tai ehkä edellisenä vuonna oli notkahduksia. Se oli seurausta useista tekijöistä. On mahdotonta ennustaa kuka tai milloin se tapahtuu.

Salminen oli kuitenkin onnekas osallistua harjoitusleirille keväällä ja talvella 2019- Minulle juoni toistui. Yhteydenpito valmentajani Matti Monosen kanssa sujui mutkattomasti. Paineita ei ollut, joten pystyin työskentelemään omaan tahtiini. Se oli väistämätöntä.

Lisäksi loikkaajaa auttoivat asiantuntijat. Hän aloitti neuvonnan uudesta vuodesta. Ajatus siitä, että kolmoishyppääjä, joka oli omistanut koko elämänsä urheilulle, harjoitusten puuttuminen oli tuskallista. Hänet valtasi ahdistus ja pelko, kun hän pohti, mitä hän olisi, jos hän ei olisi urheilija.

Salmiksen morsian ja muut läheiset ystävät ja perheenjäsenet olivat huolissaan ja yrittivät useaan otteeseen saada asiantuntija-apua. Vaikka ihmiset ovat avoimempia mielenterveysongelmistaan ​​ja hakevat apua, “parimpien selviytymisen” mentaliteetti säilyy.

on edelleen suomalaisen kulttuurin linnake. Se oli erityisen vaikuttavaa nuorelta yksilöurheilijalta, joka on tottunut käsittelemään paineita ja tekemään omia päätöksiään. Aiemmin Salmiselle oli sanottu: “Täällä ei ole mitään, joten pärjään”, mutta tänään hän hymyilee.

Masennus oli Senni Salmisen diagnoosi. Vaikka yksittäistä laukaisevaa tekijää ei ollut, ongelma oli kasvanut pitkän ajan kuluessa ja johtui useista tekijöistä. Tämä on tyypillistä tällaisissa tapauksissa.

Salminen oli siinä onnekas, että hän pääsi aloittamaan psykoterapian heti. Hänelle määrättiin myös psykoosilääkkeitä, mutta hän lopetti niiden käytön tajuttuaan, että hoito oli tehokasta myös ilman niitä.

Se on kuin menisi fysioterapeutille korjaamaan loukkaantunut polvi: se ei ole sen monimutkaisempaa.” Pystyin palaamaan keinuun.

asioita terapian tuella.

senni salminen ikä

Leave a Response