Thursday, September 29, 2022
lapset

Renny harlin lapset

renny harlin lapset

Renny harlin lapset |Harlinin oli määrä ohjata Alien 3 -elokuvaa, kun hän menestyi kauhusarjassa A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master. Häneltä kesti hieman yli vuosi osallistua projektiin, ja kun hän teki, se johtui siitä, että hänellä oli luovia ongelmia tuottajien kanssa.

Vuonna 1990 The Adventures of Ford Fairlane ja Die Hard 2 editoitiin molemmat samaan aikaan ja julkaistiin viikon sisällä toisistaan ​​elokuvateattereissa. Edellinen kuoli, kun taas myöhempi oli kaupallinen voitto. Harlin sai kriittistä kiitosta seuraavana vuonna, kun hän tuotti Rambling Rosen omansa kautta

Midnight Sun Pictures ohjaaja Martha Coolidgelle. Elokuva voitti parhaan elokuvan palkinnon vuoden 1992 Independent Spirit Awards -gaalassa ja sai pääosan ja Harlinin silloisen kumppanin Laura Dernin parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden vuoden 1992 Oscar-gaalassa.

Harlin, Markus Selin ja joukko muita liikemiehiä perustivat Keravalle vuonna 1992 sisähuvipuiston Planet FunFun, joka sisälsi kaikkea trooppisesta puistosta elokuvateatteriin, josta Harlin antoi myös oman erikoisleiman. lainata hänen elokuvalavasteitaan ja rekvisiittaa erityisille

talon teemaalueet. Puistossa järjestettiin myös urheiluturnauksia ja kuvattiin televisiosarjoja. Planet FunFun oli kuitenkin lyhytaikainen, ja se suljettiin vuonna 1995.

renny harlin lapset

Vuonna 1993 julkaistu toimintatrilleri Cliffhanger oli Harlinin elokuvadebyytti Sylvester Stallonen rinnalla. Harlinin ura kärsi iskun merirosvoseikkailukuvassa Cutthroat Island vuonna 1995, jossa näytteli Harlinin silloinen vaimo Geena Davis. Cutthroat Island oli yksi kaikkien aikojen pahimmista lipputuloista: vain 47 miljoonaa dollaria kotimaassa ja 48 miljoonaa dollaria kansainvälisesti.

johti Carolco Picturesin konkurssiin.

[10] Harlin saavutti vähäisen menestyksen Long Kiss Goodnight -elokuvassa, jonka pääosissa olivat Samuel L. Jackson ja Davis vuonna 1996, ja scifi-kauhutrilleri Deep Blue Sea vuonna 1999. 62, käsittelee ensimmäistä kertaa yksityiskohtaisesti ystävyyttään. kirjoittamassa uudessa elämäkerrassa

hänen poikansa äiti, hänen entinen avustajansa Tiffany Bowne. Heillä oli 90-luvun lopulla lyhyt romanssi, josta syntyi heidän poikansa, nyt 22-vuotias Luukas Harlin.

Valitettavasti vanhempien odotukset eivät täyttyneet, ja pian lapsen syntymän jälkeen he aloittivat oikeudellisen kiistan siitä, kuka saa pitää hänet. Lähes kahden vuosikymmenen ajan vanhempani ja minä selvitimme asioita lakimiesten avulla. Harlin toteaa kirjassaan, että huoltajuuskiista vei häneltä miljoonia. Renny Harlin on taitava ohjaaja.

ja hänen 24-vuotias poikansa Luukas ovat nykyään läheisiä, mutta aina ei ole ollut näin. Veli-Pekka Lehtosen uusi Harlinin omaelämäkerran kirja Tammi on juuri ilmestynyt.

Harlin oli naimisissa Hollywood-näyttelijä Geena Davisin kanssa vuosina 1993–1997. Harlin ei ollut enää tyytyväinen, joten hän päätti erota. – Parin suhde herätti aiemmin suurta maailmanlaajuista kiinnostusta. Minusta tuntui vuosia pahalta, koska olin se, joka katkaisi suhteen, Harlin kertoo MTV Uutisille. Kun minusta tuli äiti,

renny harlin lapset
renny harlin lapset

Luukas 25 vuotta sitten, meillä oli todella vaikea tilanne hänen äitinsä kanssa. Mutta olen fatalisti ja sanoin hänelle, että sinun täytyy tehdä mitä haluat. Lupasin olla hänen tukenaan kaikesta huolimatta. Olen tehnyt parhaani viikonlopun aikana,

mutta meillä oli omat ongelmamme. Silti en koskaan menettänyt toivoani perheestä uudelleen. Siitä huolimatta, vaikka oma perhetaustani ei ollut loistava.

Oma isäni kuului siihen sukupolveen, jolloin lasten piti olla hiljaa eikä sekaantua hälinään. Äitini sen sijaan oli luova tukija. Halusin luoda mahtavan, luovan ja dynaamisen ilmapiirin omille lapsilleni ja toisaalta korjata

Isäni virheitä. Hän ei ollut siellä, eikä hän vaikuttanut sellaiselta isältä, johon voisi luottaa. Vaikka hän oli varma veto, hänen kanssaan ei pitänyt vähätellä.

Itse haluaisin rakentaa suuren unelman. Vaikka olin toivonut tekeväni niin kauan sitten, se ei toiminut niin. Kun tapasin Johannan, unelmamme kohtasivat upeasti. Odotan innolla ensimmäisen lapsemme syntymää – ja monia muita, jos Jumala suo. Kaikki riippuu siitä, mikä meillä on yhteistä. On ollut

muutti radikaalisti ihanteiden universumiani.

Vastaaviopari, Renny, 62, ja Johanna Harlin, 28, (os. Kokkila) odottavat esikoislapsiaan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Ilta-Sanomat kiinnitti asiaan huomiota.

Huhtikuussa MTV:ssä ensi-iltansa saanut Harlins-jakso kuvaa hetkeä, jolloin pariskunnan tekemä raskaustesti paljasti heidän odottavan lasta.

– Tätä olin toivonut koko elämäni pienestä pitäen.

Esikoistaan ​​odottava Johanna Harlin sanoi MTV:n tiedotteessa, että tämä on ollut hänen “valtava kunnianhimonsa”.

Lapsi syntyy laskelmien mukaan kesällä.
Rennyn vanhin poika, kolmekymppinen Luukas, on jo vanhempi.

renny harlin lapset

Leave a Response