Friday, September 30, 2022
iKa

Pinkku pinsku ikä

pinkku pinsku ikä
pinkku pinsku ikä

Pinkku pinsku ikähttp://faceofnaija.com | Helsinkiläinen videobloggaaja ja YouTuber Pinkku Pins, Pinja Aurora Sanaksenaho, joka tunnetaan paremmin nimellä Pinkku Pins, syntyi 22. elokuuta 2002 Helsingissä. Hänellä on yli 263 000 tilaajaa ja yli 100 miljoonaa katselukertaa YouTubessa, joten hän on yksi Suomen suosituimmista esiintyjistä.

Kun Sanaksenaho oli 11-vuotias, hän aloitti vloggaamisen. Sanaksenaho oli vain 13-vuotias, kun hänet valittiin Tubeconin vuoden vloggeriksi vuonna 2015.

Sanaksenaho on putkien lisäksi osallistunut jalkapalloon. My Little Ponyn lisäksi hän on myös äänittänyt hahmoa vuonna 2017.

pinkku pinsku ikä

Big Brother Vip -ohjelmassa oli mukana 14 henkilöä, mukaan lukien Sanaksenaho, kun se pidettiin keväällä 2021.

Kaikki talossa muuttuu nopeasti. Esimerkkejä ovat seinäosien poistaminen. Toisen kerroksen katon uusi sininen maali muuttaa tilan hetkessä modernimmaksi ja vähemmän isoäitimäiseksi.

Pinja väittää, että hänen äitinsä on ollut alusta asti mukana prosessin jokaisessa vaiheessa kotikaupoista remontointiin. Ikään kuin se ei olisi riittänyt, hän julkaisi myös videon remontista Instagram-tililleen. Somettaja osti jotain.

vuosi sitten, ollessaan vasta 18, hän muutti isovanhempiensa omakotitaloon. Pinjan isoisä rakensi talon yli 40 vuotta sitten.

Pinja teki suuren osan remonttitöistä itse. Pinjan äiti ja poikaystävä ovat YouTube-videon henkilöiden joukossa. Hän syntyi Suomessa 22. elokuuta 2002. Kristitty, hänellä on Leijonan horoskooppi. Viisi jalkaa kaksi tuumaa (157 cm) Pinkku Pinsku painaa 48 kiloa.

Se painaa (105 lbs). Meillä ei ole aavistustakaan, mitä hän painaa. Hänen hiuksensa ovat vaaleanruskeat ja silmät pähkinänruskeat. Pinkku Pinskun äitiä ja isää ei ole tunnistettu. Hänen sisarustensa nimet ovat edelleen mysteeri. Tietojemme mukaan Pinkku Pinskulla ei ole romanttisia suhteita.

Hän on sinkku.

Kun Pinsku tajusi voittavansa, hän kamppaili ilmaistakseen iloaan.

Tämän seurauksena en osaa pukea sitä sanoiksi. Innostuneena epäilen pystyväni nukkumaan.

11-vuotiaana Pinkku Pinsku aloitti videoiden julkaisemisen YouTubessa. Yli 17 miljoonaa ihmistä on katsonut hänen videonsa tähän mennessä.

Video elämästäni on työn alla. Tyttö mainitsee Semmosiin, jonka hän itse on kiinnostunut näkemään.

Pinskun mukaan hänet tunnistetaan käytännössä aina, kun hän on kaupungissa.Muutama on soittanut oveani. Tämä on vähän liikaa. EU:n uusimman tietosuojasäännön mukaan alle 16-vuotiaat lapset eivät saa käyttää sosiaalista mediaa ilman vanhempiensa lupaa.

Keväällä Euroopan neuvosto ja Euroopan parlamentin täysistunto ratifioivat lain virallisesti.

Pinja Sanaksenaho, joka tunnetaan paremmin nimellä Pinkku Pinsku, valittiin vuoden vloggeriksi TubeCon-konferenssissa 2015. Instagram on paikka, jossa hän julkaisee valokuvia ja videoita. Haluaisin tehdä videoita, jotka ovat kohottavia. Pinja tykkää siitä, että kun joku katsoo tekemäni videota, hänen kasvonsa kirkastuu.

Pian 14-vuotiaan Pinjan katsojat ovat pääsääntöisesti hänen kanssaan samanikäisiä – olen kuvannut vastasyntyneen sylissäni ja saanut sähköpostin 30-vuotiaalta meksikolaiselta naiselta. Pinkku Pinsku huomauttaa, että vaikka kaikki katsojat eivät ole minun ikäisiäni, suurin osa on.

Pinjan eli Pinskun äiti seuraa tarkasti hänen kännykän käyttöä. Pinjan mielestä se on ollut menestys. Vanhempien lupa olla sosiaalisessa mediassa on etu. Siitä huolimatta nuoren vloggaajan mukaan sosiaalinen media on vallannut maailman.

pinkku pinsku ikä

Leave a Response