Thursday, September 29, 2022
iKa

Pia nykänen ikä

pia nykänen ikä

Pia nykänen ikä |Nykänen meni naimisiin Matti Nykäsen kanssa heinäkuussa 2014. Pariskunta asui yhdessä Joutsenossa, jonne Pia jäi yksin asumaan Matin kuoleman jälkeen. Nykänen on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja työskennellyt pitkään lastenhoitajana.

Pialla on kaksi poikaa aiemmasta suhteestaan ​​ennen Matti Nykää.Keväällä 2020 Nykänen oli mukana Farmi Suomi -sarjan kuvauksissa. Ohjelma esiteltiin Nelosella keväällä 2021 Ensi viikolla 4.2. vuoristosankari Matti Nykäsen kuolemasta tulee kuluneeksi kolme vuotta.

Leski Pia Nykänen , 52, muistaa kuitenkin kuolinpäivänsä hyvin, vaikka 55-vuotiaan miehen kaatuminen kylpyhuoneen lattialle oli niin suuri järkytys, että tapahtumat saattoivat periaatteessa pyyhkiä pois muistikeskuksesta. kovalevy.

En tule koskaan unohtamaan sitä! Koskaan aikaisemmin minun ei ole tarvinnut elvyttää ihmistä, ei koskaan yksin omaa miestäni!- Ja kuinka nopeasti kaikki tapahtui. Monta kertaa olen miettinyt, että jos ja jos ja jos… Väittely on tietysti turhaa, mutta Pia jää

Mietin, olisiko hän tiennyt kuinka toimia toisin, jos hän olisi tiennyt Matin haimatulehduksesta. Mies ei ilmoittanut ongelmista vaimolleen.

pia nykänen ikä
pia nykänen ikä

oisaalta en usko, että mikään olisi pelastanut Mattia, kun hänen haimansa oli jo kauheassa kunnossa. Eikä sekään olisi ollut hyvä, jos hän olisi jäänyt koneiden luo. – Matti toivoi lähtevänsä saappaat jalassa, ja niin hän tekikin, Pia muistelee.

Haimatulehduksen lisäksi Matilla oli tyypin 2 diabetes. Hyvä kaveri, luottotoimittaja Kai Merilä on kertonut Matille, että diabetes oli kauheaa.
– Mutta hän otti tilanteen haltuunsa, mittasi verensokerinsa ja nousi yleensä kello 12 aikoihin, Merilä on kertonut.

Kuolemaansa edeltävänä iltana Matti oli työskennellyt normaalisti kotona, pestä pyykkiä ja hoitanut muita askareita. Hän kuitenkin valitti olevansa hieman hukassa.

Yöllä vessassa pyörtynyttä miestä ei voitu enää pelastaa.

Tilannekuva on herättänyt vastauksia sosiaalisen median seuraajilta, jotka ovat iloisia Piasta.– Onnellisuus ja onnenhalu kumpuavat sinusta, sanoo yksi.Onnea Pia, että elämä jatkuu, lisää toinen.

Pia ja Matti Nykänen menivät naimisiin kesällä 2014. Matti kuoli äkillisesti 55-vuotiaana vuoden 2019 alussa. Kuolinsyynä oli pitkäaikainen haimatulehdus ja keuhkokuume. Vaikka miehen kuolemasta on kulunut vuosia

viisinkertainen mäkihypyn olympiamitalisti, kaipaus on edelleen läsnä leskeksi jääneen Pia Nykäsen elämässä.

pia nykänen ikä

Maanantaina Nykänen latasi Instagramiin yhdistetyn kuvan edesmenneen puolisonsa kanssa. Kuvassa pariskunta pitää kesäjuomia kädessään ja poseeraa kameralle lomaasenteessa.Vaikka en näe sinua enää, olet aina osa minua, Nykänen kirjoittaa julkaisun kuvatekstissä sydämellä.

Matti olisi täyttänyt 58 vuotta 17. heinäkuuta. Pia kunnioitti ex-miehensä Instagramissa sydämellisellä tekstillä tämän syntymäpäivänä.Olet täällä, vaikka olet lähtenyt. Vaikka törmäsinkin sinuun, en voi välttää muistojasi. Olet, olet sydämeni tahdistaja, rakas puolisoni Matti. Onnea 58 vee tänään!, Pia kirjoitti Instagramissa. – En voi

syön päiväkodin ruokaa, minulla on omat eväät mukana. Voin syödä perunaa, kanaa ja jauhelihaa, mutta en mitään rasvaista, kuten omenaa, kaalia.. Lista on pitkä. Sairaus on aika rajoittava.

Pahimmassa vaiheessa Nykänen saattoi syödä vain puuroa.Mutta jos tuska tulee, et voi sille mitään.

Nykänen on kokeillut kahta erilaista biologista lääkettä sairauden oireisiin, mutta kumpikaan ei sopinut hänelle.Olin jostain syystä allerginen molemmille, käsiini ja jalkoihini tuli ikävä ihottuma. Mitään ei tietenkään voi tehdä, kun kädet ovat täynnä visvaa, päiväkodissa työskentelevä Nykänen kuvaili.

Nykänen onnistui Farmi-ohjelman kuvauksissa. – Pian sen jälkeen tilanne kuitenkin huononi. Laihduin kahdeksan kiloa kuvauksen aikana. Ensimmäiset kolme päivää söimme vain porkkanoita ja perunoita.

Kaksi vuotta sitten pois lähtenyt Mattin puoliso on usein Pian ajatuksissa.Ahdistus alkaa jo vähentyä, etkä saa häntä takaisin vaikka kuinka yrität. Muistot elävät.

pia nykänen ikä

Leave a Response