Thursday, September 29, 2022
perhe

Pedro hietanen perhe

pedro hietanen perhe

Pedro hietanen perhe |Hietanen aloitti esiintymisen Matti Lavin bändin kanssa Kymenlaakson tanssi- ja ravintolakonserteissa 14-vuotiaana. Alaikäinen Hietanen sai esiintyä ravintoloissa vain Kouvolan kaiman ja koulunsa rehtorin suostumuksella sekä vanhempiensa suostumuksella.

Tanssiorkesterin jäsenenä Kouvolassa Hietanen jatkoi soittamista Iskelmän tähtien kanssa heidän musiikillisena tukijanaan. Tampere Filharmoninen orkesteri syntyi siksi Tampereelle

Hietanen säesti useita 1960-luvun suurimpia solisteja, mukaan lukien Irwin Goodman, Paula Koivuniemi, Eino Gröni, Sammy Babitzin, Kari Kuuva ja Kristina Hautala.

Hietanen on sittemmin muuttanut Helsinkiin, jossa hän on siitä lähtien esiintynyt popbändeissä. Vuosina 1969–1974 hän oli Pepe & Paradisen jäsen ja 1975–1979 Wigwamin jäsen. Pedro’s Heavy Gentlemen, hänen oma bändinsä, perustettiin vuonna 1980.

Pedro’s Heavy Gentlemenin tavoitteena oli luoda musiikkia, joka sisälsi elementtejä eri genreistä. Kaikki nämä kolme musiikkityyliä olivat edustettuina yhtyeen ohjelmistossa. Huopikkait, alkuperäinen venäläinen kappale, on yksi suosituimmista äänitteistä.

Sknen ruotsalainen Peps Persson laulaa suomeksi. “Musiikin käsittely ja nauttiminen” ei ollut Pedro’s Heavy Gentlemenin äänitteiden tarkoitus.

MA Alussa Hietanen ja Numminen työskentelivät yhdessä, koska Euroopasta saapunut Hietanen katkesi Wigwam-kiertueen jälkeen. Hän viittasi Nummiselle pystyvänsä soittamaan harmonikkaa nähdessään hänet Love Recordsin päämajassa. “Minulle ei tuolloin tullut mitään muuta. Sitten taas, se on vain yksi

pedro hietanen perhe

Ensimmäinen esiintymiseni Nummisen kanssa tuli kuukauden kuluttua. Kaikki alkoi siitä, eikä sitä nyt voi pysäyttää.” Hietanen on ollut jäsenenä Underground Rock Orchestrassa, Uusrahvaanomais Jatsiorkesterissa sekä MA Nummisen lastenduossa Gommi ja Pommi.

Pedro oli Hietasen taiteilijanimi, kun hän aloitti esiintymisen MA Nummisen kanssa. Tästä johtuen Hietasen virallinen nimi, Pedro, käytettiin hänen lentolippujensa tilaamiseen, mikä aiheutti ongelmia myöhemmin. Tästä syystä Hietanen valitsi etunimekseen Pedron.

Hietanen on tehnyt yhteistyötä myös lukuisten muiden artistien kanssa, mukaan lukien Pirkka-Pekka Petelius , Tapio Liinoja , Remu Aaltonen , Veikko Lavin , Yrjänä Sauronsen , Topi Sorsakoski & Agentsien , Jukka Pojan , Laura Mikkola – Pedro Hietanen – Jukka Perko trio, Ritva Salminen ja Ismo Alango .

Hietanen on työskennellyt Aki Kaurismäen, Jörn Donnerin, Kuulustelu-, Isäni jalanjäljet-, Tapio Piiraisen ja Mika Kaurismäen elokuvissa, mukaan lukien Rikos ja rangaistus, Likainen tarina ja Haarautuneen rakkauden talo. Hän on ollut kapellimestari televisioalalla aiemmin.

Esimerkkejä huviohjelmasta ovat ohjelmat, kuten Velipuolikuu, Mutapain ystävät ja Hotelli Soinnu.

En suunnittele uudelleen. Jotta voisin jättää väliin keikan tai muun työpaikan, minun on oltava vakavasti sairas. Sillä ei ole mitään tekemistä luterilaisuuden kanssa, vaan sen kanssa, kuka minä olen ihmisenä.

On tärkeää seurata tehtyjä sopimuksia. Aiemmin minun on täytynyt tehdä viime hetken suunnitelmia kello viideltä aamulla. Viimeiseen pisaraan asti on vielä paljon tehtävää.

En silti täytä työnarkomaanin määritelmää. Loman aikana en halua tehdä mitään. Nautin yksinäisyydestäni enkä kaipaa muiden seuraa.

Äidilläni oli jo lapsena luontainen lahjakkuus musiikkiin. Hän opetti minut soittamaan harmonikkaa ja pianoa. Kaikki sodanaikaiset rallit ja Olav Virran legendaariset baarit olivat minulle tuttuja jo seitsemänvuotiaana. Luonnollinen yhteys musiikkiin syntyi heidän ansiostaan.

Kävimme Wigwam-yhtyeen kanssa Euroopan kiertueella 1970-luvulla ja esiintyimme muun muassa Lontoon Hyde Parkissa. Bändin kansainvälistä menestystä kiisteltiin paljon, mutta jotkut jäsenet olivat haluttomia poistumaan Yhdysvalloista pysyvästi. Tilanne oli tuolloin masentava. Jälkikäteen olen nähnyt, että epäonnistuminen

pedro hietanen perhe
pedro hietanen perhe

Jos olisin ollut bändissä, musiikilliset vaihtoehtoni olisivat olleet paljon rajallisemmat.

Pedro Hietanen, 73, rakastettu suomalainen taiteilija, muusikko ja lauluntekijä, on joutunut sairaalaan IS:n mukaan.

Kyllä, se on oikein. Hietanen kertoo olevansa kriittisesti huonovointinen, mutta ei suostu keskustelemaan tilastaan ​​enempää ja aikoo tehdä niin myös jatkossa.

Tunnettu ja rakastettu esiintyjä Hietanen on ottanut sapattivapaan lavalta koronaviruksen seurauksena, kuten monet muutkin esiintyjät. Hän oli aiemmin matkustanut Ritva Oksasen ja muiden kanssa, mutta Korona oli Hietasen ensimmäisen pysähdyksen katalysaattori. edellä mainittu Pedro Hietanen

Rahat loppuivat Love Recordsin toimistosta 1970-luvun lopulla. Wigwam-muusikon matkareitillä ei ollut tulevia esityksiä, kun hän törmäsi taiteilijapersoonaan MA Nummikseen töissä. Jos hän joskus tarvitsi harmonikkasoittajaa, hän mainitsi osaavansa soittaa instrumenttia.

MA ilmestyi tyhjästä muutaman viikon kuluttua. Sokos Jyväskylässä

olisi paikka duon debyyttiesitykselle, joka koostuisi neljästä puolen tunnin sarjasta päivän aikana.

Puolen metrin pituisilla hiuksillani ilahduin väkijoukkoja haitarillani. Hietanen muistelee, että hänen on täytynyt näyttää kovalta.

Se, että lensimme Jyväskylään ja että Numminen oli varannut päiväksi hotellin, jotta voisimme rentoutua esityksen välissä, hämmästytti Pedron loputtomasti.Tämä oli fantastinen, ja kaiken lisäksi palkinto oli erinomainen. Alussa oli yhteinen taivas.

Kaksikko vieraili sekä Ruotsissa että Saksassa, missä Pedro ihastui hiihtoon. Ohjelmistossa oli vanhaa jazzia, filosofisia tekstejä, Schubertin melodioita ja tangoa. Pedro ja MA viettävät aikaa yhdessä klubien ulkopuolella kirjallisissa tapahtumissa ja filosofisissa konventeissa. Se oli Nummisen lempiharrastus laulaa ja kertoa tarinoita.

Jokaisen kohdemaan oma tapa puhua yleisölle.

Kyllä, juuri sitä haen tässä. Pedro kertoo lehdelle olevansa “erittäin sairas”, mutta että hän “ei koskaan enää kommentoi terveyttäni” jatkossa.

1960-luvulta lähtien Pedro on työskennellyt multi-instrumentalistina musiikkiteollisuudessa.

Wigwam ja Pepe and Paradise ovat vain kaksi yhtyeistä, joissa hän on soittanut aiemmin. Pedro’s Heavy Gentlemenin perusti vuonna 1980 Pedro itse.

Kasarin ja Ysärin nuoret muistavat Pedron sävellyksestä Gommi ja Pommi, jolloin Pedro ja MA Numminen soittivat lastenlauluja.

pedro hietanen perhe

Leave a Response