Thursday, September 29, 2022
iKa

Milla madetoja ikä

milla madetoja ikä

Milla madetoja ikä | Hän on Yleisradion toimittaja ja uutisankkuri Milla Madetoja (s. 1982), Helsingissä. Ajankohtainen Kakkonen, Erätulilla ja Puoli sättam esittelivät hänet tv-lähetystoimittajana tai -juontajana. Hän aloitti Ylen alueellisena TV-uutisankkurina syksyllä 2015 ja Ylen valtakunnallisena TV-uutisankkurina syksyllä 2019.

aamuuutisten ankkuri Erätulilla (2014) ja Erätulilla ikuinin maimässa (2014) ovat Madetojan editointityön tuotteita (2015). [2] Madetoja on Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon suorittanut merkittävä informaatiodoktriini.

Seuraavan kahden vuoden ajan Madetoja aikoo opettaa audiovisuaalista journalismia Tampereen yliopistossa. Sen jälkeen hän aikoo palata Yleen audiovisuaalisena toimittajana.

Milla Madetojan isosisko Kukka Laakso on hyvinvointivalmentaja. Professori Seppo Laakso oli heidän isoisänsä. Rytmisen voimistelun mestari Pirkko os Lehtosen äiti on heidän isänsä, Miss Suomi -voittaja Pirkko Os Lehtonen.

Kilpailu alkoi vuonna 1972.

YLEn aamujuontaja Milla Madetoja on lykännyt viimeistä lähetystään voidakseen omistaa uransa seuraavat kaksi vuotta audiovisuaalisen journalismin opettamiseen Tampereen yliopistossa.

Uuden pesukoneensa saapumisen myötä Madetoja on täynnä jännitystä. Ylestä lähteminen saa Madetojalle koti-ikävän, sillä hän nauttii joka aamu Ylessä tekemästään työstä.

Lähes kaksi vuotta uudistuksen jälkeen olen vetänyt Ylen aamuohjelmaa. Mutta kun sellainen tilaisuus tuli, syntyi tunne, että katsotaan mitä se tuo tullessaan, Madetoja sanoo.

– Viime lähetykseni jälkeen olen saanut paljon viestejä ja halauksia, ja jään ehdottomasti kaipaamaan katsojia.

hänellä on monipuolinen tausta journalismista ja hän on perehtynyt hyvin erilaisiin medioihin. Hän on toiminut esimerkiksi päätoimittajana ja kirjoittanut myös pidempiä teoksia.

tv-ohjelmia. Viime vuosina työ toimittajana ja uutisankkurina on ollut uutisempaa ja nopeampaa Ylen aamulla. Madetoja odottaa innolla mahdollisuutta oppia työtovereiltaan uudessa tehtävässään.

milla madetoja ikä

Opettajana haluaisin antaa opiskelijoilleni käsityksen siitä, millaista on työskennellä television parissa nykyään. Uskon, että myös opiskelijat virkistävät ja ravistelevat näkemyksiäni, jotka voin myöhemmin viedä takaisin työelämään, Madetoja kiteyttää.

Madetojalle tulevaisuuden toimittajien opettajana on tärkeää pitää journalistiset perusteet ja periaatteet selkeinä nykyaikaisessa tiedontulvassa.

Haluan myös korostaa medialukutaitojen merkitystä. Olettaen, että he tekevät, mutta tällaisen tietotulvan edessä haluaisin audiovisuaalisen journalismin opettajan tekevän selväksi, mikä on tärkeää. Madetoja

valtioita.

Madetoja on tykännyt työskentelystä Yleisradiossa pitkään: hän siirtyi Pasilan aamutelevisioon Ylen alueuutisista ja oli sitä ennen toimittajana ja juontajana useissa Ylen asiaohjelmissa.

Edellisen ankkurin lähdön vuoksi Pasila tajusi, että uutisankkuria tarvitaan. Vaikka olin aiemmin työskennellyt harvoin aamuisin, oli luojalla palveluilleni suurempi kysyntä tämän vuoksi. Yrityksen vaikeus kiehtoi minua kovasti.

Pasilassa Madetoja ei ole enää kertaluonteinen, vaan säännöllinen tapahtuma. Tampere puolestaan ​​on perheen ensisijainen asuinpaikka.

Vaikka katsoisit Mediapoliksen olevan vain 10 minuutin päässä kotoa, ero on suuri. Madetoja puolestaan ​​tietää vuoronsa etukäteen ja voi suunnitella elämänsä sen mukaan.

Helsingissä Madetojan kello soi arkisin klo 3.00. Avovesiuinti on se, mihin hän vertaa kokemusta. Uusi päivä on ollut kunnia ja ilo jakaa teidän kanssanne, Madetoja sanoi.

Odotan innolla uutta ja yliopistomaailmaa samanaikaisesti, mutta haluan päästä pois täältä. Madetoja kertoi sosiaalisessa mediassa kesäkuussa aloittavansa Tampereen yliopiston professorin tehtävän saman vuoden syksystä alkaen.

milla madetoja ikä
milla madetoja ikä

Leave a Response