Thursday, September 29, 2022
lapset

Miina maasola lapset

miina maasola lapset

Miina maasola lapset |Antti on luottanut sekä minun vanhempieni että Miinan vanhempiin koettelevina aikoina. William ja Voitto olivat vain 6- ja 3-vuotiaita, kun he menehtyivät auto-onnettomuudessa, joka vaati heidän vanhempiensa hengen.

Mieleni ei ole antanut minun uskoa, että emme selviäisi tästä. Rakkaani ja ystäväni ovat tukenasi aina kun tarvitsen sitä. Antti Mikkola lisää haastattelussa, että työ on ollut hänelle myös elämäntapa.

Miina on ollut Antti mielessä koko päivän, ja hän kertoo lapsilleen puhuvansa hänestä joka ikinen päivä.Haluan muistaa Miinaa iloisena ja oppimishaluisena ihmisenä. Vaikka tarinamme päättyi, meillä on edelleen pitkäaikainen suhde lapsiimme.

Uskon, että olen toipunut pahimmasta. Rajoittamaton halu on jo ystävällisempi kuin ennen. Pystyn näkemään tulevaisuuden. Anna-lehden haastattelussa Mikkola paljastaa toivovansa jonain päivänä kumppanin, jonka kanssa voi kulkea samaa polkua. Maasola suoritti kandidaatin tutkinnon.

Teatteritaiteen kandidaatin tutkinto Lancaster Universitystä Englannista ja maisterintutkinto Teatterikorkeakoulusta Suomessa vuonna 2003.

Tukka auki ja Vastaparit olivat Maasola naispäähenkilönä. Näyttelijä on esiintynyt myös elokuvissa Restless 3, Order, Love Fat Percentage ja In 85.

Näyttelijä-ohjaaja Antti Mikkolalle ja hänen vaimolleen Maasolalle syntyi kaksi lasta. Ei ole mikään salaisuus, että Maasolan nuorempi serkku on näyttelijä Juho Markkanen. Miina Maasola loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa 27.11.2013. Helmikuun 8. päivänä 2014 hän joutui koomaan ja kuoli saamiinsa vammoihin. Edesmenneen näyttelijän entinen vaimo

miina maasola lapset

The Human Factorissa näyttelijä Miina Maasola keskustelee surukokemuksestaan ​​ohjaaja-näyttelijä Antti Mikkolan (joka myös ohjasi elokuvan) kanssa. Maasola kuoli auto-onnettomuudessa tämän vuoden helmikuussa. Kaksi kuukautta ennen kuolemaansa hän oli koomassa. Maasola kuoli nuorena 35-vuotiaana.

Kun Mikkola joutui Maasolan takia sairaalaan, hän muistelee ohjelmassa, että suruprosessi alkoi heti – jokainen päivä oli kuin hyvästit, ja se oli todella vaikeaa aikaa. Minulla oli kuitenkin sellainen vaikutelma, että treenasin myös sen takia.

Teen aina jotain. Yksi vaihtoehto oli lähettää surunvalitteluviesti. Koska minulla oli paljon ystäviä, jouduin matkustamaan muihin maihin kertomaan heille Miinan kuolemasta.

Myöhemmin hän väittää uskoneensa saaneensa pikakurssin elämän tarkoituksessa. Maasolan kahden kuukauden kooma oli koettelevaa aikaa hänen elämässään. – Jonkin ajan kuluttua siinä oli armon hetkiä, mutta se oli uuvuttavaa.

Mikkola huomasi oman heijastuksensa näyteikkunassa kävellessään kaupungin halki puolisonsa ollessa vielä elossa mutta koomassa.

Trailerien mukaan In 85 -elokuva vie katsojat takaisin 1980-luvun loistokkaalle vuosikymmenelle.

Se oli verkkahousujen, olkapehmusteiden ja solariumruskettavien aikaa sekä miesten permanenttien ja miesten permanenttien aikaa.

Myös tamperelaisella näyttelijä Miina Maasolalla on vahva yhteys Elluun.

Vakaa työ oli yksi tavoitteistani ekaluokkalaisena vuonna 1985. Minun tapauksessani sain sellaisen vasta kuudennella luokalla. Hiukset muotoiltiin aina sämpylään muotoiluvaahdolla ennen kuvien ottamista. Se oli vaikeaa. Miina Maasola on tämän teoksen kirjoittaja.

Anna Sirénin Vus 85:tä edeltävässä haastattelussa hän nauroi sydämellisesti.

Lisäksi tuleva Tampereen ensi-iltagaala oli haaste. Tampere-talossa järjestettiin vuonna 1985 ylelliset ensi-iltajuhlat, ja esiintyjien saapuminen punaiselle matolle lähetettiin suorana teattereihin ympäri maan.

Pukeutumiseni gaalaan on vielä määrittämättä. Sen jälkeen pohdittiin paras tapa muotoilla naisten hiukset ja Maasola kehitteli aamudebyytin yksityiskohdat. Hävittyään taistelun vakuutusyhtiönsä kanssa 35-vuotiaana 37-vuotiaan Miina Maasolan leski on edelleen sekaantunut oikeudellisiin taisteluihin.

Asioita on venytetty aivan liian kauan, eikä loppua näy. Johtajat Mikkola ja Anna ovat yhtä mieltä siitä, että se on “sikamaista”, että lain mukaan pitää kamppailla ja odottaa vakuutuspäätöstä puolitoista vuotta.

Mitä tapahtuu paperisodassa niille, jotka eivät ole tarpeeksi vahvoja?

Haastattelussa Mikkola kertoo yksityiskohtaisesti tuhoisasta menetyksestään.

Menetyksen shokki alkaa hiipua ajan myötä. Haluan muistaa Miinaa iloisena ja oppimishaluisena ihmisenä. Vaikka tarinamme päättyi, meillä on edelleen pitkäaikainen suhde lapsiimme.

miina maasola lapset
miina maasola lapset

Leave a Response