Thursday, September 29, 2022
iKa

Matti puro ikä

matti puro ikä
matti puro ikä

Matti puro ikä | Ylöjärveltä kotoisin oleva Matti Puro on kiertänyt tanssillaan ympäri Suomen. 18-vuotiaana hän tuli Ouluun kouluttautumaan tanssinopettajaksi ja kilpailemaan. Oulun kuntokeskuksessa Mattin ensimmäinen työpaikka tanssinopettajana oli luokanohjaajana.

Vuonna 2012 Matti palasi vuodeksi Tampereelle, kunnes muutama vuosi ensimmäisen TTK-turnauksen jälkeen hän muutti työllistymään Helsinkiin.

Matti ei kuitenkaan ottanut tanssijan ensiaskeleita vapaasti. Hän lisää, että hänen vanhempansa “pakottivat” hänet tanssimaan 7-vuotiaana, ja aluksi hän ryhtyi vastahakoisesti stepiin ja perustanssirutiineihin.

– Kun aloin kilpailla, opin, että olen tässä aika erinomainen. Tätä on mukava tehdä, koska olen taitava siinä. Se antoi minulle energiaa ja innostusta.

Peli oli tullut päätökseen. Matti kilpaili ja halusi aikuisena kilpatanssin opettajaksi. Inspiraationa toimi helsinkiläinen latinalaisen tanssin ohjaaja Juha Leskinen.

matti puro ikä

Tuolloin ajattelin, että hän oli niin komea, että halusin olla samanlainen kuin hän jonakin päivänä.

Tanssija Matti Puro muutti kuuden viikon seurustelun jälkeen yhteen laulaja Eveliina Määtän kanssa. Siitä lähtien ne ovat olleet kuin kaksi legopalikkoa.

Matti: Ensimmäinen muistoni Eveliinasta on peräisin Herttoniemen harjoitussalista kolme ja puoli vuotta sitten. Eveliinalla oli yllään naurettava pipo, kun hän istui luokkahuoneeni nurkassa, kun opetin tanssiryhmälle koreografiaa.

Eveliina: Työskentelimme saman esityksen parissa ruotsalaisella laivalla…

Kyllä, niin hän sanoi! Puro kirjoittaa päivityksessä, ettei hän voisi olla onnellisempi.

Humoristinen, karikatyyri valokuva parista on kerännyt kuvasivustolla jo yli 700 tykkäystä ja kasa onnitteluja.Onnea rakkaat! On hienoa, että sinut voidaan nyt vapauttaa osallistumasta toimiston juhlajuhliin. – Toivon teille molemmille onnea ja valoisaa tulevaisuutta yhdessä. – Onnea!

Kaksiolla on lukemattomia yhteisiä kuvia sosiaalisessa mediassa. Puro ei tarkentanut häiden päivämäärää päivityksessään. Matti Puro on suomalainen tanssija ja opettaja. Hänet tunnetaan mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta.

Hänen kolme Tanssii Tähtien Kanssa -titteliään tulevat tanssiparin Viivi Pumpasen (2011), Krisse Salmisen (2012) ja Anna-Maija Tuokon (2017) kanssa duona.

jokin aika sitten Matti jakoi videon omastaan

Instagram-tili, jolla hän poltti pihvejä. Matti puolestaan ​​väittää, ettei hän poiminut liekkejä keneltäkään muulta kuin itsestään.Onneksi mikään ei syttynyt tuleen tai liesituuletin räjähti. Oletin, että jos kaataa pannulle jotain, joka syttyy palamaan ja heittää taakseen liekkiä, niin se ei syty tuleen. Se meni upeasti. Pihvit tuoksuivat mahtavalta sen ansiosta.

Matti selittää, että parisuhteessa hän on se, joka kokkailee iltaisin. Ruoanlaitto ei kuitenkaan ole todellinen kiinnostuksen kohde. Sen sijaan Matti pitää vihreiden kasvien hoitamisesta ja lyhyiden komediaohjelmien katsomisesta, kuten How I Tapas your mother in ja Modern family .

– Keskittymiskykyni on niin heikko, että puolen tunnin komediaohjelmat ovat hyviä.

Lisäksi hän oppii soittamaan kitaraa, kun hänellä on aikaa.Valitettavasti minulla ei ole paljon vapaa-aikaa, ja kun on, olen uupunut niin, että nukahdan.

matti puro ikä

Leave a Response