Friday, September 30, 2022
perhe

Matti keinonen perhe

matti keinonen perhe
matti keinonen perhe

Matti keinonen perhehttp://faceofnaija.com | Matti Keinonen oli Suomen jääkiekkoilijan ja valmentajan lisäksi myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen jäsen. Muutamia hänen entisiä bändeitään mainitakseni: Lukko Rauma, RU-38, HJK Helsinki, Jokerit ja TPS Turku (muutamia mainitakseni). Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran,

Palkittu vuonna 1987 Suomen jääkiekon Hall of Famelta ja vuonna 2002 International Hockey Hall of Famelta. Keinonen kutsui ystäviensä Mölliksi.

Hän kuoli Uudessakaupungissa 27.11.2021 80-vuotiaana.

Jäähallissa Matti “Mölli” Keinosen kyvyt, käänteet ja kierrokset vetivät väkeä.

Pitkän taistelun jälkeen imusolmukesyöpää vastaan ​​Keinonen menehtyi lauantai-iltana Uudessakaupungissa 80-vuotiaana. Keinosen poika Jussi Keinonen vahvisti isänsä kuoleman STT:lle.

Kerättyään roskat roskista, hän ansaitsi tarpeeksi rahaa ostaakseen ensimmäiset luistimet. Näillä luistimilla tutustuin Paskalammen jäähän. Näin sain kiharani. Työskentelin tekniikallani.

Pimeässä, usein yksin, yöllä luisteleva Keinonen ajattelee, että hänen tyylinsä on kehittynyt nykyiseksi ja siitä on tullut tavaramerkki.

Aluksi Keinonen aloitti Martinmäen seudulla Lukon juniorijoukkueessa, sitten eteni edustusjoukkueeseen ja muutaman vuoden kuluttua A-maajoukkueeseen.Keinonen

matti keinonen perhe

Käytännössä joka kaudella hän teki enemmän maaleja kuin antoi syöttöjä. Toiset annokset olivat tuntemattomia, eikä syöttöpisteitä ollut myynnissä, kuten nyt. Tuolloin ne kuitenkin olivat.

“Miksi syöttää sitä niille, jotka ovat sinua huonompia?” Keinonen kysyy ja virnistää tavaramerkkihenkessään. Teppo Rastio oli Lukon tähtipelaaja Keinosen liittyessä joukkueeseen. Lisäksi Keinonen kunnioitti häntä.

Keinonen puolestaan ​​ei koskaan jätä virnistelemättä ja myöntämään olevansa ylivoimainen pelaaja Rastioon nähden.

Pitkän taistelun jälkeen imusolmukesyöpää vastaan ​​Keinonen menehtyi lauantai-iltana Uudessakaupungissa 80-vuotiaana. Keinosen isän kuolemasta ilmoitti STT:lle hänen poikansa Jussi Keinonen.

Perheeni oli paikalla lähtemässä, eikä se olisi voinut mennä sujuvammin. Hän oli upea aviomies ja isä. Nopea ja hauska persoona, hänen käytöksensä oli jatkuva huvituksen lähde. Jussi Keinonen luonnehti isänsä perhettä vanhoiksi ystäviksi.

Uusikaupunkilainen Matti Keinonen jatkoi jääkiekon ystävänä ikääntyessään, mutta ei niin innokkaasti kuin hän oli ollut nuoruudessaan. Vanhojen pelikavereiden kanssa edelleen tekemisissä olevien ihmisten määrä on vähentynyt viime aikoina.

matti keinonen perhe

Mr. Alzheimer oli jo sinänsä tunnettu peikko. Huumori pysyi kuitenkin samana loppuun asti. Jussi Keinonen väittää, että logiikalla ja reilulla annoksella kekseliäisyyttä voi saada työn tehtyä. “Mölli” oli yhdeksän vuoden maajoukkueen jäsen.

Vuosina 1962-1973 pelattiin kolme maailmanmestaruutta ja kaksi olympialaista. Lukossa vuonna 1963 ja RU-38:ssa vuonna 1967 Keinonen oli Suomen mestari kahdesti. Hän pelasi miesten maajoukkueessa yhteensä 196 ottelua.

Tamperelaissyntyinen Keinonen tuli tunnetuksi “ruotsalaisena tappajana” Suomen maaleiden sarjan jälkeen kansainvälisessä kilpailussa.

Hän voitti valmennushopeaa TPS:ssä vuonna 1985 ja Lukossa vuonna 1988 lopetettuaan pelaamisen.

Rauma-Repolan paperitehtaan kaatopaikan Paskalammen kaatopaikalla luistelemaan oppinut Keinose jatkoi ammattitaitoluistelijaksi.

Kaksi tekijää tekee ihmisestä valtavan tähden nuorena. Ensisijainen syy tähän olivat hänen poikkeukselliset jääkiekkotaitonsa, erityisesti luistelu. Toiseksi,

Keinosen tarttuva hymy oli lumoutunut.

Suomalainen jääkiekkoilija Keinonen oli uransa alusta asti tietoinen kaksoisvelvollisuudestaan.

– Sinun on pidettävä yleisö mukana. Viuluista ei ole maksettavaa, Keinonen totesi STT:n haastattelussa aiemmin tässä kuussa. Lahjakkaan pelaajan lisäksi Matti “Mölli” Keinonen oli yleisöä miellyttävä esiintyjä kaukaloilla.

Pitkän taistelun jälkeen imusolmukesyöpää vastaan ​​Keinonen menehtyi lauantai-iltana Uudessakaupungissa 80-vuotiaana. Keinosen isän kuolemasta ilmoitti STT:lle hänen poikansa Jussi Keinonen.

Perheeni oli paikalla lähtemässä, eikä se olisi voinut mennä sujuvammin. Hän oli upea aviomies ja isä. Nopea ja hauska persoona, hänen käytöksensä oli jatkuva huvituksen lähde. Jussi Keinonen luonnehti isänsä perhettä vanhoiksi ystäviksi.

Vaimoni ja lapseni olivat kanssani matkan aikana, joten jäähyväiset olivat kivuttomat. Hän oli upea aviomies ja isä. Nopea ja hauska persoona, hänen käytöksensä oli jatkuva huvituksen lähde. Hänen poikansa Jussi Keinonen kertoi STT:lle, että hänen perheensä ja vanhat ystävänsä olivat läheisiä.

Matti Keinonen voitti Suomen mestaruuden Lukossa vuonna 1963 ja 1967. Hän osallistui Suomen maajoukkueen kanssa yhdeksään maailmancupiin ja kahteen talviolympialaiseen 196 ottelussa.

Oli tavallista nähdä Mölli, ystävällinen taktikko tran kanssa

demark kiharat, hymyillen leveästi kentällä.

Hänestä tuli myös tunnettu Ruotsin murhaajana. Mölli teki kaksi maalia, kun Suomi voitti Ruotsin 2–2 ensimmäisissä MM-kisoissaan Tampereella vuonna 1965. Matti Keinonen ei ole lopettanut pelaamista ammattilaisuransa päätyttyä.

Hän on valmentanut SM-hopeaa sekä TPS:ssä että Lukossa vuosina 1985 ja 1988. Kaiken tämän lisäksi hän on esiintynyt useissa televisiokomedioissa.

matti keinonen perhe

Leave a Response