Thursday, September 29, 2022
iKa

Marjatta grön ikä

marjatta grön ikä

Marjatta grön ikä | Nuorempana Grön piti myös painista. Kun Eino Grön (s. 1938) tapasi Sylva Ritvan Marjatta Grönin (s. 1938) vuonna 1959 työskennellessään sairaanhoitajana, he menivät naimisiin vuonna 1962. Marjatta Grön syntyi vuonna 1962 Einolle ja Marjattalle.

Helsingin fysioterapeutti Ari Joel Grön katosi. Myös lahjakas urheilija, Eino Grönin äiti Sally Impi Sanelma Grön (1913–2004) oli nuoruudessaan naisten tenniksen piirin mestari.

rintauinti. Hän syntyi Lauri Joeli Grönille (1903–1994), Eino Grönin isälle. Hänellä on myös kaksoissisar Marita, jolla on sama syntymäpäivä. Vuonna 2015 nuorempi veli Esko kuoli.

Grön oli nuorempana juoppo, mutta raittiina ystävänsä Juha “Watt” Vainion rohkaisun ja tuen ansiosta vuonna 1977.

Grön on Yhdysvaltain kansalainen ja viettää talvet Floridassa. [8] Grönin vaimo Marjatta Grön muutti pysyvästi vanhainkotiin Espooseen kesällä 2015. Grönin elämäntarinaan perustuvan Tango d’Amore -musikaalin oli tarkoitus tehdä kesästä entistä kiireisempi.

Esitetään Sappeen kesäteatterissa, jossa myös mies itse on mukana Vuonna 2018 musikaali avattiin Porin teatterissa. Koronaepidemian vuoksi esitykset on kuitenkin siirretty ensi kesään.Sitä on siirretty jo kahdesti. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, jatkamme ensi kesänä. Grön on vakaasti sitä mieltä, että he eivät anna periksi.

Huolimatta siitä, että pandemian vaikutukset ovat edelleen ilmeisiä, Grön on tyytyväinen siihen, että hänen päivittäiset rutiinit ovat melkein palanneet normaaliksi. Hänelle on annettu molemmat rokotukset.

Taakka on nostettu harteiltani. Hän väittää olleensa myös Yhdysvalloissa keväällä.
Sikäli kuin muistan, Grön on ollut säännöllinen vierailija Floridassa. Tavoitteena on palata syksyllä. Hän nauttii golfista, konserteista ja esittävistä taiteista ollessaan lomalla Floridassa.

marjatta grön ikä

silloin tällöin. Vuosien varrella olen kehittänyt ystäväverkoston Atlantin toiselle puolelle. Puhdas ulkonäkö näkyy selvästi. Eino Grön on pudonnut viimeisten viiden vuoden aikana kuusi kiloa.

Eino Grön viettää vappua läheistensä kanssa Suomessa. Hän esiintyy Hangossa uudenvuodenaattona. Seuraavina kuukausina hän suuntaa Floridaan tavalliseen tapaan.

Eino Grön vierailee Marjatassa viisi kertaa viikossa, kun hän on Suomessa. Dementiansa vuoksi Marjatta Grön on ollut Espoon vanhainkodissa vuodesta 2015 lähtien.

– Nykyisessä skenaariossa ei ole muutosta. Eino Grön väittää, että kunnon takia on mahdotonta keskittyä mahdollisuuteen, että tilanne paranee.

Kun syötän häntä, voimme puhua ohjelmanumerosta samaan aikaan. Nyt se on miellyttävä kokemus. Hän ei pysty syömään yksin.

Ennen joulua Eino Grön esiintyy joka vuosi sen hoitokodin potilaille, jossa hänen vaimonsa työskentelee. Hänen vaimonsa pitää myös kovasti siitä, että hän laulaa, kun hän vierailee hänen luonaan. Viime vuonna Eino Grön päätti viettää talvilomansa Floridassa Suomen sijasta, missä koronavirus tuhosi maata. Laulaja ymmärsi tämän pian.

että tämän vuoden loma Floridassa olisi lyhyt. Myöhästymiä oli edelleen, ja Eino saapui Miamista Suomeen juuri silloin, kun koneet olivat pysähtymässä.

Laulaja palasi kotiin uusiin olosuhteisiin ja kolmen viikon karanteeniin. Viimeiset viisi vuotta Einonin vaimo Marjatta, 82, on asunut sairaanhoitolaitoksessa muistivamman vuoksi; nyt hänen huoneestaan ​​on löydetty ratkaisematon koronatapaus. Perheenjäseniä kiellettiin kuukausien ajan vierailemasta läheistensä luona hoitokodeissa karanteenin ja rajoitusten vuoksi.

Lapsemme, joka on juniori, on työskennellyt kanssamme vuorotellen. Lomieni ja esiintymisteni aikana hän vierailee äitinsä luona. Muut perheemme jäsenet osallistuvat joskus. Elinikäisenä sosiaalisena perhosena Marjatta vaalii ystävien ja perheen kanssa vietettyä aikaa. Karanteenin aikana ne pysähtyivät väliaikaisesti.

Pariskunnan koti Espoossa sijaitsee kätevästi vaimon hoitolaitoksen lähellä.

Grön on nähnyt useita ikimuistoisia esityksiä korona-aikana.

Vanhustenhoitopalveluilla on keskeinen rooli. Sairaat ovat olleet vahvasti mukana, ja musiikki on loistava tapa saada ihmiset ylös sängystä aamuisin.

Grönin laulajanura on kestänyt yli kuusi vuosikymmentä, eikä hän aio lopettaa lähiaikoina. Ääni ja fyysinen kunto kietoutuvat edelleen.Et voi jättää sitä, jos terveytesi sen sallii ja äänesi on hyvä.

Suomessa useimmat kokoontumiset pidetään hallittavan kokoisina. Alun perin suunniteltiin valtavaa pahennusta Floridassa, mutta se suunnitelma kariutui. En välitä siitä. Loppujen lopuksi olen jo tarpeeksi vanha kerätäkseni lukuisia vuosipäiviä.

Eino on saapunut haastatteluun omillaan, kuten aina. 80-vuotiaasta huolimatta Marjatan vaimo on ollut Espoon vanhainkodissa vuodesta 2015 lähtien.Siellä hän saa parhaan hoidon. Marjatan turvallisuuden vuoksi poikani vaimo on töissä

ng lääketieteen alalla. Hyvästä tuulesta huolimatta vaimoni lyhytaikainen muisti on pyyhkinyt kokonaan pois.Grönien yksinäinen lapsi Ari on fysioterapeutin lisäksi 56-vuotias. Nyt tiedämme, miksi hänen isänsä oli hänestä niin ylpeä.

marjatta grön ikä
marjatta grön ikä

Leave a Response