Wednesday, September 28, 2022
lapset

Marion rung lapset

Iskelmälaulaja Marion Rung.
marion rung lapset

Marion rung lapset | Iskelmälavon suosikki, 75-vuotias Marion Rungi on kahden ensimmäisen lapsenlapsensa syntymän myötä tullut ylpeäksi isoäitiksi. Uudenvuodenaattona Marion ilmoitti synnyttäneensä tytön.

– Meillä oli erilainen uudenvuodenaatto, sanoisin, että paras, julkkis kirjoitti ihailijoilleen.Sen sijaan, että odotat uuteen vuoteen, hän halusi syntyä vuoden viimeisenä päivänä. Olet enemmän kuin tervetullut, kultaseni!

Nyökkäyksenä juutalaiselle perinnölle hän on lisännyt uuden kohdan sanalle “double bobe”, joka tarkoittaa “isoäiti”.

Rungin laulajanura alkoi vuonna 1961, jolloin hän sijoittui toiseksi kansallisessa laulukilpailussa kotimaassaan. Saavutuksensa jälkeen hänelle annettiin mahdollisuus äänittää debyyttisinglensä

Brigitte Bardot, ranskalainen näyttelijä ja muoti-ikoni. “Tipi-tii”, “El Bimbo” ja “Eviva Espanja” ovat kolme hänen suosituimpia schlageriaan. 1970-luvulla hänestä tuli yleinen nimi Saksassa. Hän

Sitten Lea Laven, Katri Helena ja Paula Koivunenemi muodostivat vuonna 2000 Leidit lavalla -kvartetin ja hän jatkoi uraansa.

Hän on esiintynyt Ruotsin radiossa ja televisiossa äidinkielellään, jota Rung puhuu sujuvasti. Hamburger börsissä Tukholmassa vuonna 1962 hän esiintyi lavalla ja äänitti kappaleen ruotsiksi.

Vuodesta 1975 vuoteen 1979 Saksassa hän sävelsi viisi kappaletta, joista suosituin, El Bimbo, myi yli miljoona kappaletta. Vuonna 1978 hän julkaisi englanninkielisen LP:n Love is…

Sopotin kansainvälisessä laulukilpailussa vuosina 1974 ja 1980 Marion Rung voitti Syksyn Aävel -laulujuhlan 1977 toistaiseksi ensimmäisenä naisena kappaleella Rakkaus on hellyyttä.

Vuonna 2005 konsertteja pidettiin Helsingissä ja Savoy-teatherissa hänen 45-vuotisjuhlaan. Samana vuonna julkaistiin Shalom, rakkaimmat lauluni (Shalom, suosikkikappaleeni) ja hänen elämäkerta “Minä ja Marion”.

“Marion ja minä” Annie saat pistooli oli toinen musikaali, jossa hän näytteli. Rung palkittiin kultalevyllä Elämänvoimaa-albumista vuonna 2009. (Vitality).

Marion Rung on julkaissut uransa aikana yli 100 kappaletta ja 24 albumia.

Marionia pyydettiin palaamaan Suomen Euroviisujen karsintaan, kun Nina oli kahdeksan kuukauden ikäinen. Laulajalla ei kuitenkaan ollut hyvä fiilis siitä.

Että hän ei ollut vielä valmis lavalle. Marionin yli kahden vuosikymmenen kokemus laulajana viittasi siihen, että lapsen kanssa kotona oleminen voisi olla hyödyllistä.

marion rung lapset
marion rung lapset

Kuitenkin, kun Nina oli muutaman vuoden vanha, Ninan isä erosi äidistään. 1990-luvun lama iski samaan aikaan. Marionin esitykset pysähtyivät äkillisesti. Seura kertoo joutuneensa yksinhuoltajaäitinä ottamaan yhteyttä toimeentulovirastoon voidakseen elättää itsensä ja lastensa.

Nina Rungin äiti Marion Rungi ja hänen tyttärensä osallistuivat enemmän haasteisiin.

Nuo omjet -albumi sen sijaan oli valtava menestys, ja asiat alkoivat näyttää ylöspäin. Heti kun keikat alkoivat rullata, Marion Rung ei edes vaivautunut hakemaan apua hallitukselta.

uudelleen.

Portaista kukaan ei tule alas. Sen 75-vuotias laulaja Marion Rung on omituisessa mielentilassa. Kaikki huoneen ovet ovat nyt auki toisessa kerroksessa, ja talo on täysin hiljainen.

Marionilla on ollut poikkeuksellinen syksy. Marion Munckin ja Kalle Munckin nuorin lapsi Thomas Munck muutti pois kotoa syyskuun alussa ja pariskunta on nyt uuden haasteen edessä.

Suuren perheen kiireinen arki on siirtynyt rauhallisiin aamuihin, mutta asteittainen siirtyminen on helpottanut sopeutumista. Ensimmäisenä pesästä lähtevää poikasta seurasi toinen.

Kun viimeinen lähti, olimme kuin nuori pari. Outoa, että täällä ei näytä enää liikkuvan ketään. Tätä ennen kumpikaan meistä ei ollut koskaan jakanut kotia. Pari Kallen neljästä lapsesta asui meillä, kun aloimme seurustella, joten se oli jotenkin outoa.

Rafael tykkää istua siellä ja ihailla ympäristöä. Vaikka hän on oppinut pakkaamaan, meidän on ehkä tehtävä joitain muutoksia kodissamme. Tällä tasolla on paljon tarttua, ja myös porraskäytävä on ainutlaatuinen ominaisuus. Marion Munck ja hänen miehensä Kalle Munck työskentelevät kiinteistön portin parissa.

Marionin elämä on muuttunut lopullisesti hänen ensimmäisen pojanpoikansa syntymän myötä. Tyttäreni Nina on 37-vuotias, enkä odottanut häneltä lapsia. Päätös hankkia lapsia on henkilökohtainen; ei ole itsestään selvää, että teet niin. Toisin kuin jotkut äidit, en painosta lapsiani mitenkään

jäljentää.

Hän muutti lopulta Kalle Munckin luo, kun Marionin oma tytär oli täysi-ikäinen heidän yhteisen välittömän vetovoiman vuoksi. Kallen seitsemän- ja kahdeksanvuotiaat lapset jakavat talon.

Tähän asti vanhin oli jäänyt pesään. Hiljaiset aamut ovat nyt osa uutta perheen aikataulua. Marion kertoo Seurasalle, että he ovat nyt kuin nuori pariskunta viimeisen menon jälkeen. – Tätä ennen kumpikaan teistä ei

oli koskaan jakanut kodin.

Koska Kalle on Marion Rungin johtaja, he ovat yhdessä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Rokotukset ovat antaneet heille enemmän vapautta ja helpottaneet kahden aikuisen ravinnon saantia.

Kaipuu herättää kodin tyhjeneminen.

Herranjumala! Koko universumini on muuttunut. Joka päivä Nina ja minä puhumme puhelimessa vauvan edistymisestä. Lisäksi hän lähettää

Minulle on paljon kuvia lapsesta. Vaikka Rafael oli pudonnut vanhempiensa sängystä ja kantoi reppua, Marion toimittaa edelleen päivityksiä Rafaelin aktiivisesta elämästä.

Marion odottaa sitä jo innolla, kunnes Rafael sanoo “bobe”. Jiddishin kielellä se tarkoittaa mummoa.

Rafael, Nina ja muu ryhmä puhuvat suomea, kun minä puhun ruotsia Rafaelin kanssa. Osaan puhua hepreaa ja jiddishiä, mutta en ole asiantuntija.

marion rung lapset

Leave a Response