Friday, September 30, 2022
iKa

Leena sarvi ikä

leena sarvi ikä
leena sarvi ikä

Leena sarvi ikä |57, kertoo tuoreessa ET Terveys -lehdessä löytäneensä helpotuksen teini-iässä alkaneisiin sydänvaivoihinsa aikuisena.

“Tiesin, että jotain oli vialla, kun tunsin nämä omituiset kyhmyt rinnassani.” Joskus sydän hakkasi nopeasti, joskus se jätti muutaman lyönnin väliin. Sarvi kertoo ET Terveys -lehdelle, että vaikka hän ymmärsi kärsimyksensä johtuvan hänen sydämestään, hänen lääkärinsä ei pystynyt tunnistamaan hänessä mitään vikaa.

Diagnoosi todettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun Sarven solisluun leikattiin. Leikkauksen puolivälissä alkoi eteisvärinä, jonka jälkeen ongelma tunnistettiin.

Lääkityksen jälkeen lääkärini suositteli katetriablaatiota, jossa katetri työnnetään sydämeeni reisilaskimoni kautta. Aluksi kieltäytyin pelosta. Mahdollisuus, että sydäntäni kosketetaan, oli kauhea, hän pohtii haastattelussa. Leena Sarvin sanoin:

sosiaalisissa piireissä yleisesti nähty, tunnetaan siitä, että hän ei epäröi arvostella suomalaisten tyyliä, joskus rajustikin. Ja hänellä, muodin ammattilaisella, on siihen varaa.

Leena on kuitenkin kokenut myös hetkiä, jolloin miellyttävän julkisivun säilyttäminen on ollut vaikeaa. Hänen elämänsä raskainta aikaa oli kevät 2013.

Nykyinen mieheni Seppo eli rakennusalalla toimitusjohtajana työskentelevä Sepi tuli kuvaan Leenan ollessa 32-vuotias.

Heidän rakkaustarinansa alkoi, kun Sepi poistui parkkihallista seuratakseen 180-senttistä kauneutta pukeutuneena siniseen mokkanahkaiseen turkkiin. Kävi ilmi, että heillä oli toimistot samassa rakennuksessa.

Ihailija toimitti Leenalle ystävänpäivänä ihanan ruukkuruusun ja pari viikkoa myöhemmin vielä komeamman ruusuasetelman.

leena sarvi ikä

Piirustus kannatti, sillä kaksi vuotta myöhemmin, vuonna 1994, pariskunta muutti yhteen. Seuraavana vuonna ystäville järjestettiin “pieni konsertti ja kotibileet”. Vieraiden saapuessa alkoi Mendelssohnin häämarssi soimaan – pariskunta oli järjestänyt yllätyshäät. “Koko elämäni olen

ottaa huomioon, miltä minun odotetaan näyttävän, riippuen siitä, ketä tapaan ja minne matkustan”, Leena Sarvi sanoo ja lisää, ettei se uuvuta häntä ollenkaan. Hän pitää meikkaamisesta ja pukeutumisesta, on aina tehnyt. Mitä tulee meikkaamiseen, käytettävissä oleva aika vaihtelee suuresti.

Leena kertoo osaavansa myös tehdä meikkiä ja hiuksia ystävilleen.
Niiden villakoirien lukumäärä, jotka olen hoitanut näyttämään kuntoa, on tehnyt minusta asiantuntevan trimmaajan.
“Lapsena ulkoiluttasin lelukoiria talomme ulkopuolella

ympäri vuoden, kunnes sain kahdeksanvuotiaalle lahjaksi pienen villakoiran Pikin. Siitä lähtien olen asunut koirien kanssa, ja myöhemmin minua puri näyttelykärpäs.

Kun tyttärelläni alkoi oma koira, meille muutti Pomeranian Leksa. Se pidensi rakkaan pikkuvillakoiramme ikää kokonaisella vuodella. Rafa, toinen Pomeranian koira, liittyi myöhemmin Leksaan.

Saksan teräväkärkinen rotu on rakkain, koska sillä on suuri persoona pienessä paketissa. Itsenäinen ja nirso pomeranilainen ei ole kiinnostunut siitä, että melkein kenenkään pitäisi olla. Mutta elämä on hauras. Tämä kiinnitettiin pariskunnan tietoon viisi vuotta sitten.

Sepän vaimo valitti rintakipua, kun hän herätti hänet keskellä yötä. Hän ei voinut hyvin, ja häneltä puuttui yksi käsi, jotta se olisi voinut kestää. Vaikka Leena oli peloissaan, hän pysyi rauhallisena ja soitti hätänumeroon.Minulla oli aikaa miettiä, että olen juuri täyttänyt viisikymmentä ja että nyt minusta tulee leski.

Sepi oli saanut sydänkohtauksen, ja kesti muutama minuutti, ennen kuin hänet saatiin pelastettua.- Oli hälyttävää ajatella, että kenen tahansa elämä voi päättyä missä iässä tahansa.

Kun ambulanssinkuljettaja tunnisti Leenan ja pyysi anteeksi hänen nuhjuista pukeutumistaan, jännittynyt ilmapiiri autossa väheni hieman. Leena vakuutti, että puku on hyvä ja Reino-tossut ovat myös hyviä työkenkiä.

Sepi pelasti hajoava hoito, koska hän saapui sairaalaan ajoissa. Hän toipui,

leena sarvi ikä

Leave a Response