Wednesday, September 28, 2022
iKa

Lauri tähkä ikä

lauri tähkä ikä

Lauri tähkä ikä | Tähkän debyyttisooloalbumi Polte julkaistiin 26.10.2011. Levyn luomisesta vastasi Riku Mattila. Albumin ensimmäinen single, Syyskuu kyy, julkaistiin 5.9.2011. Polte ja Pieni hinmins, molemmat julkaistiin marraskuussa 2011 albumin lisäsingleinä,

Päiväys: 23. joulukuuta 2012. Helmikuussa 2017 Polten kappale meni kullaksi Spotifyssa. Albumi nousi ensimmäisellä julkaisuviikolla Suomen virallisen albumilistan toiseksi. Biisit Combustion CD:ltä julkaistiin vuonna 2011. Kesä eletaan nuotit sisältyvät kirjaan, joka julkaistiin 7.5.2012.

. Polte-levystä inspiroimat Tähkä-fanikorut on luonut koruseppä Jenni Köykkä. Vuonna 2012 Tähkä valittiin Iskelmä Galan Vuoden miestaiteilijaksi.

‘Hurmaan’ julkaisi Tähkä 27.9.2013. Riku Mattila vastasi levyn äänittämisestä ja tuotannosta. Albumin ensimmäinen single, Saat syttymää, julkaistiin 16. elokuuta. Puolikas ja Orjanruusu ovat lokakuussa 2013 julkaistun albumin kaksi muuta kappaletta

tammikuuta 2014 on tullut ja mennyt. Albumi nousi ensimmäisellä julkaisuviikolla sijalle kakkonen Suomen virallisella listalla. Tähkä aloitti levyn julkaisua tukevan maailmankiertueen, joka ulottui syksyn 2013 ja talven, kevään ja kesän 2014 aikana. Syksyllä 2013 hän suunnitteli esityssalien kiertueen Here, Nyt ja Aina. Helsinki-

lauri tähkä ikä

Paikallinen käsityöläinen Noora Ojala on osana viimeisintä projektiaan luonut kolme Tähkä-fanikorua Hurmaan-levyn kappaleista inspiroimana. Näistä kokoelmista löytyy käsintehtyjä koruja, kuten Hurmaan, Puolikas ja Orjanrusuu. Pro Iskelmä annettiin hänelle vuoden 2013 Iskelmä-gaalassa ja Tähka oli lahjan saaja.

Ennen Tähkän sooloalbumien Polte ja Hurmaan julkaisua järjestettiin esikuuntelutilaisuuksia ympäri Suomea. Toiminta keräsi runsaasti yleisöä ja osallistujat pidettiin hyvin. Tähkä kuunteli iltaisin tilaisuuden osallistujia.

hänen CD-levynsä ja selitti niiden valmistusprosessin. Iskelmäradio teki yhteistyössä Hurmaanin kanssa sarjan esikatseluita albumista.

Tähkän laulu Kiivas ja kaunis voitti Seinäjoen Tangomarkkinoiden tango-sävellys- ja sanoituskilpailun vuonna 2014. Kilpailun 28. kierroksella esitettiin 206 upouutta tangoa. Fierce and Beautiful -elokuvan debyyttiesitys pidettiin 30. kesäkuuta 2014. Suomen virallisella latauslistalla se ylsi julkaisunsa jälkeen suosioltaan sijalle 5.

7.11.2014 Tähkä julkaisi joulun debyyttialbuminsa Jouluni laulut. Albumin tuotannosta ja sovituksesta vastasi Milla Viljamaa. Jouluni laulut Orchestran esityskiertue Tähkän kanssa järjestettiin joulukuussa 2014 ja sen järjesti Kirkko Ulkomaanavu.

Kirkon ulkomaanaputoimintaan kerättiin kiertueen tuloksena yli 20 000 euroa. Turun filharmonisen orkesterin avustuksella Tähkä esiintyi yli kymmenessä kirkossa Suomessa.

Tähkän Jouluni laulut -orkesteri kiersi joulukuussa 2015 kahdeksassa kirkossa, mukaan lukien hänen paikalliskirkkonsa Teuvalla.

Lokakuussa 2017 albumi palkittiin kultaiseksi.

Ei ole harvinaista, että kymmenen teini-ikäistä istuu saman ruokapöydän ääressä. Lauri Tähkä valmisti tuolloin aterian kahdelle tyttärelleen ja heidän ystävilleen. Söimme, joimme ja juttelimme yhdessä roikkuessamme.

lauri tähkä ikä
lauri tähkä ikä

Lopulta yksi nuorista alkoi keskustella vaikeuksista, joita nuoret kohtaavat, mutta joita ei aina esitetä aikuisten edessä.

Täällä voit keskustella tyttäreni nuoremman kaverin mukaan. Hän ymmärtää, ja keskustelemme siitä mielellämme kanssasi. Lauri Tähkä muistelee kunnioituksella muutaman vuoden takaista tapahtumaa.

Kun luottamus ja läpinäkyvyys tiivistettiin yhteen hetkeen, se oli hienoa. Laurille valkeni, että tyttöjensa hoidossa oli paljon asioita, joita hän oli tehnyt hyvin. Muutama vuosi sitten Tähkän ura lähti todella vauhtiin Vain lääämän ansiosta.

uudelleen. Kolmen vuoden esiintymisen jälkeen yli 300 keikkaa, meidän tulevat päivät ovat jo myyneet platinaa. Kuten kaikessa, on myös hyvät ja huonot puolensa.

Olen äärettömän kiitollinen kaikista työhön liittyvistä kokemuksistani. Koska tämä on elämäntapani ja rakastan sitä, sillä on syvällinen vaikutus ihmisten elämään. Jos sinulla on ollut paljon menestystä työssäsi, et ehkä pysty jatkamaan sitä kotona. Hän toivoo, että tilanne paranee aikanaan.

Viime vuonna Tähkän avioliitto päättyi ja hän saapui Satulinnaan yksin. Naiset eivät ole lähestyneet häntä, eikä muusikolla ole ollut villiä kesää pitkään aikaan. Kuvausten päätyttyä hän aloitti välittömästi kiertueen, ja hän lepää vain lyhyen levon syyskuussa.

Heidän erostaan ​​on kulunut vain muutama päivä, joten on todennäköistä, että he ovat enemmän asioiden “pysäytyspuolella”. Hän pohtii, voisiko tästä elämästä oppia edes pennin arvoista logiikkaa. Hänen mukaansa tunteet olivat kaikki ulkona illallisella

pöytä.

Sillä viikolla saattaa tapahtua paljon, ja sinun on pakko pohtia monia asioita. Ärsyttää palata lauluihin, jotka olen kirjoittanut omasta elämästäni. Tähkän mukaan tilanne on todella tunteellinen. Istun miestä vastapäätä ja kiinnitän huomiota siihen, mitä hänellä on sanottavaa. Kun käymme kolmessa eri saunassa, hän on asialla.

Helsingin Löyly. Hernesaaren rantaa peittää harmaa sumu ja ylhäältä kuuluu laivojen sumutorvet. Vaikka kaupungin vilske on vain lyhyen matkan päässä, se on vielä kaukana.

Kun törmätään aukkoon kypärät ja uimatossut jalassa, kertalämmitteisten ja jatkuvasti lämmitettävien saunojen ja lopuksi savusaunan höyryt lämmittävät ihoa.

Sinun täytyy kutoa tiesi paksujen jäälauttojen läpi päästäksesi tiukkaan koloon, koska pakkausjäät purskahtaa sisään avomereltä. Palapeliä muistuttava jäähattu nousee ja laskee kuin nukkuva jättiläinen.

Täydellisen rentoutumisen kannalta mikään ei voita Avantoa. Lauri Tähkä kertoo tehneensä tätä jo muutaman vuoden, kun hän työntää hiilikeppiä paksun jäälautan alle.

Olen ollut tämän kylmän sydänmaan ikirouta niin kauan kuin muistan, hän sanoo yhdessä uudesta laulustaan.

lauri tähkä ikä

Leave a Response