Wednesday, September 28, 2022
lapset

kaj kunnas lapset

kaj kunnas lapset

kaj kunnas lapset | KUNNAS VIETTI JOULUA mökissä ja appikodissa Uudenkaarlepyn alueella. Ajanviete oli petankki lumisella pihalla. Ulkona leikkimisen jälkeen oli aika istua juhlapöytään. Jouluruokien suhteen Kunnas ei ollut nirso.

– Erään twitteristien mukaan joulupöytääni kuuluu haarukka, veitsi ja lautanen.

Juomien suhteen urheilija on yleensä terveellä linjalla, mutta joulupöytään hän oli varannut laadukkaan punaviinin. Kyse oli yllätyksestä, joka liittyi puheeseen.Sain pullon viiniä Espanjasta, joka on jalkapalloilija Andres Iniestan omistamalta viinitilalta.

Puhe päättyi runollisesti. “Nu ska vi alla Festa med Andres Iniesta.” Oli mukavaa juhlia joulua tyylikkään maailmanmestarin suojeluksessa. Kunnas työskenteli Ylen ruotsin-

kieliurheiluosastolla 1989-2012. Vuoden 2012 alusta hän liittyi suomenkieliseen Yle Urheiluun. Kunnas palkittiin Urheilujournalismin palkinnolla vuoden 2012 urheilugaalassa.

Vuoteen 2011 asti Kunnas selitti jääkiekon MM-kisat ruotsiksi. Sotšin talviolympialaisissa 2014 Kunnas selitti naisten jääkiekkoa suomeksi. Lisäksi hän kommentoi Ylessä myös muutamia Suomen MM-kisojen 2014 otteluita. Joulukuussa 2015 Kunnas aiheutti kohun, kun hän

vertasi jääkiekkoottelun tulosta raiskaukseen.

Kunnaksen tyttären asuinalueilla puhutaan ranskaa, joten Kunnas uskoo, että hänen nimityksensä isoisäksi seuraa tätä.Olen luultavasti grand-pére tässä vaiheessa. Mutta taidan olla isoisä, en tiedä. Vaari, papa, ukki? Niitä on niin paljon. Mutta siellä sen täytyy olla se grand-pére.

Iloisen perhetapahtuman lisäksi Kunnaksen elämään oli vuoden alussa surullinen tapahtuma, kun hänen äitinsä kuoli. – Äiti nukkui tämän vuoden alussa. Mutta näin se on. Hän oli jo 97-vuotias.

– Elämän kierre on kääntynyt siihen suuntaan. Kunnas sai toukokuussa 2016 aivoinfarktin, josta hän on toipunut hyvin. Aiheesta avoimesti puhunut toimittaja kertoo voivansa erittäin hyvin ja kehuu edelleen Suomen erinomaista sairaanhoitoa, joka pelasti hänen henkensä.

Vasta nyt olen tajunnut, kuinka hyvin se päivä meni. Että sinun ei tarvitse kävellä rollaattorin kanssa eikä jäädä jumissa. Ilo ja kiitollisuus ovat läsnä joka päivä. Sekä Kunnas että hänen vaimonsa ovat käyneet läpi omat taistelunsa sairauden kanssa. Sisään

kaj kunnas lapset

Vuonna 2016 Kunnas sai aivoinfarktin ja hänen vaimonsa Gerd Kummel-Kunnas sai rintasyöpädiagnoosin. Kaksi vuotta sitten Kunnas sai osittaisen kasvohalvauksen ja joutui viideksi päiväksi sairaalahoitoon.

Nyt Kunnas voi hyvin ja tekee isännöintikeikkoja, vierailee kouluissa ja työskentelee urheilukilpailuissa. Iltalehti tapasi Kunnaksen tiistaina jännittävässä ilmapiirissä, kun hän isännöi Kentin prinssi Michaelin Suomen-vierailun juhlaillallista Helsingin Svenska Klubbenissa.

Prinssi Michael vieraili maanantaina Tampereella, jossa myös Kunnas oli paikalla.

“Tyttöjemme lapsuudessa olin showman ja playboy. Kun olin kotona, teimme paljon kaikenlaista. Vaimoni Marianne vastasi tyttöjen arjesta, koska olin paljon työmatkoilla mm. urheilukommentaattori.

Tunnen suurta kiitollisuutta vaimoani kohtaan ja uskon, että tytöistä on kasvanut mahtavia ihmisiä. He ovat erilaisia, mutta heillä on läheinen suhde toisiinsa.

Olin mukana molemmissa synnytyksissä. Ajaessani aamulla sairaalasta kotiin ensimmäisen lapsemme Emmin syntymän jälkeen, muistan ajatelleeni, että nyt se on isä koko loppuelämänsä. Se ravisteli. Otsikko seuraisi no

mitä tapahtui.

Urheilutoimittaja Kaj Kunnas sai ensimmäisen lapsenlapsensa viime vuoden marraskuussa. Kunnaksen tytär asuu perheensä kanssa ranskankielisen Kanadan alueella, joten nykyään hänet voidaan kutsua grand-péreksi.

Olemme jo käyneet pienen Benjaminin luona. Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet minulle tunteiden vuoristorata, sillä Benjamin syntyi marraskuussa ja äitini Eeva kuoli tammikuun alussa 97-vuotiaana, Kunnas sanoi Kelet-elokuvan kutsutilaisuudessa.

Hän luonnehtii äitinsä poismenoa rauhalliseksi. – Nuorempi tyttäreni sanoi, että tämä oli odotettua, mutta silti odottamatonta. Äiti sai kutsun Linnan juhliin, mutta ei voinut enää mennä. Hän oli eläinlääkäri ja hevosritari sodassa. Ehkä siksi hänellä oli hyvin rationaalinen lähestymistapa kuolemaan.

kaj kunnas lapset

Leave a Response