Friday, September 30, 2022
lapset

Jere tiihonen lapset

jere tiihonen lapset

Jere tiihonen lapset | Hän on missannut joitakin vuosien varrella pyydettyjä esityksiä, vaikka niitä on ollut katsomassa paljon kiinnostuneita. Uteliaisuudesta ja ajatuksesta, että tämä tuntuu oikealta, hän päätti isännöidä rikossarjaa.

Aiemmin olen kieltäytynyt kaikista minulle tehdyistä tarjouksista. Ensimmäinen sarja, joka vaikutti minusta mielenkiintoiselta ja ainutlaatuiselta, oli poliisin menettelytapa. Koska en näe itseäni laiskana hauskoissa tarinoissa, yritysohjelmat ovat minulle parasta. Olen luonteeltani rauhallinen ja looginen ihminen, enkä ole herkkä impulsiivisuudelle.

Jerellä ei ollut aiempaa kokemusta juontajana ennen ohjelmaan liittymistä. Vaikka hän on kiinnittänyt huomiota isojen näyttämöjen nousuun, Jere ei ole koskaan pitänyt itseään esiintyjänä.

– Elämässä on aikoja, jolloin täytyy ottaa uskon harppaus. Esittäminen antoi Jerelle astua pois mukavuusalueeltaan ja haastaa itsensä kameran edessä, mihin hän ei ole tottunut.

Jere Tiihonen: “Isäni tarinat elävät edelleen tyttäreni kasvatuksessa.”

Jos haluat nähdä kuvan, jos se ei näy, napsauta tästä.

Noin 15 vuotta sitten teimme päätöksen jatkaa samalla tiellä. Ota vastaan ​​vilpittömät kiitokseni Erikalle siitä, että hän seisoi vierelläni niin kauan. Silloinkin kun olin haavoittuvimmassa asemassani, olit siellä tarjoamassa tukea ja ymmärrystä. Olet aina ollut suosikkiihminenni.

tavannut. Mikä upea kuvateksti, Jere on osoittanut sydämellisen kunnianosoituksensa rakkaalleen. Jaren sisaruksille hän on myös mahdollistanut seikkailun.
Jare puuttui asiaan kymmenen vuotta sitten, kun kaksoisveli loppui kahden ammatin ja tavoitteellisen urheilun takia:

Puhelinkeskustelussa Jare sanoi, että hän oli suunnitellut minulle ja vaimolleni lomaa Barcelonaan, jotta voisin rentoutua. Jere raportoi, että tätä on tapahtunut useammin, kun Jare on tuntenut väsymykseni.

jere tiihonen lapset

Hänen veljensä Jare puolestaan ​​luottaa siihen, että hänen päätöksensä luopua paluusta lavalle kestää. Tällä hetkellä Jarella on levy-yhtiönsä kautta merkittävä vaikutus musiikkiteollisuuteen ja kiinteistömarkkinoihin.En usko, että Jare palaa koskaan lavalle. Yksi esitys riittää. Jeren mukaan kaikki sanottu pidetään luottamuksellisena.

Kaikille on selvää, että Jaren päätös lopettaa ammattiuransa on ollut hänelle erinomainen. Euforia on laantunut, kun miehestä on tullut maadoittuneempi ja persoonallisempi.

Uskon, että työelämäni lopettaminen oli oikea askel minulle. Veljeni on onnellinen ja hänen elämässään kaikki menee hyvin. Pitääkseen elämänsä mielenkiintoisena Jere väittää, että hänellä on jatkuvasti erilaisia ​​tehtäviä meneillään. Mitä tulee mediaesiintymiseen, Aini ei ole tehnyt paljoa. Tästä huolimatta,

poikansa lapsuudesta ja olemassaolosta vuonna 2016 julkaistussa JHT – mustalammas -elämäkerrassa, josta on sittemmin tullut valtava hitti.

Isänsä Heimon (Jaren isä Heimo Tiihonen kuoli vuonna 2012) Jarella on sitoutumisen tunne, mutta hän ei edes yritä seurustella, ellei ole varma, että hän on kiinnostunut naisesta. Cheekin äiti Aini Tiihonen väittää, että Jare rakastaa olla yksin.

kirjallisessa työssä.

Rähinä Recordsin hip-hop-musiikkiin erikoistunut Alarm Entertainment -levy-yhtiö allekirjoitti Cheekin vuonna 2007. Vuonna 2007 Alarm Entertainment julkaisi Kasvukipujan, Cheekin kolmannen studioalbumin. Albumin ensimmäinen single “Sun muyuu” sisältää myös Sami Saaren.

jere tiihonen lapset

nousi suoraan Finlandian virallisen singlelistan kärkeen, jossa se nousi ykköseksi. Toisen singlen Thulaajapoika sisälsi Capacity-yksikön Tasisin paluuvierailun.

Hänen neljäs albumi Kuka sä ot Cheek julkaistiin vuonna 2008. “Liekäisä” julkaistiin levyltä ensimmäisenä kappaleena ja The Voice nimesi sen Suomen vuoden 2008 viralliseksi kesähitiksi.

Voice-radioaseman kesän hittiäänestys. Albumin toisella singlellä “Kanssa tai ilman” lauloi Illi. Albumin myynnin kultaraja saavutettiin.

Vuonna 2009 Cheek julkaisi Jare Henrik Tiihonen -albuminsa. Cheekin ensimmäinen platinaa myynyt hitti “Jos mä oisin sä” debytoi listan kärjessä. Jare Henrik Tiihonen nousi ensimmäisellä julkaisuviikolla albumilistan kärkeen. Cheek julkaistiin samanaikaisesti syyskuussa 2009 ja

voitti neljä kultalevyä albumeista Kuka sä oot ja Jare Henrik Tiihonen sekä kappaleista “Liekeikis” ja “Jos mä oisin sä.”. Helsingin Tavastialla järjestettiin Gold Record Party -tapahtuma, joka äänitettiin ja sisältyi samana vuonna Jare Henrik Tiihonen DVD:lle. Emma-gaala pidettiin vuonna 2010

Vuoden 2009 hip-hop-albumi valittiin Cheekille. Jare Henrik Tiihonen 2, Cheekin kuudes studioalbumi, ilmestyi vuonna 2010. Albumi debytoi albumilistan kärjessä ja nousi platinaksi ensimmäisellä julkaisuviikolla.

Kun Cheek aloitti esiintymisen, Brädi ja TS Herrasmiesliigasta olivat kokoonpanon ydin, mutta Brädin esiintymiset ovat vähentyneet vuodesta 2010, jolloin

hän aloitti soolouransa.

Näin on aina ollut.

päällekkäin toistensa päälle Jare puolestaan on aina tuntunut minusta pikkuveljeltäni. Hän hymyilee, kun hän muistelee alkuvuosiaan, jolloin Jare oli ulospäin suuntautuneempi ja huolettomampi kuin nyt. Mikä se on?

Musiikki on auttanut Jarea, eli Cheekiä, saavuttamaan mainetta Suomessa viime vuosina. Joskus ihmiset erehtyvät Jere ja hänen veljensä toisiinsa, vaikka he eivät hänen mukaansa ole samannäköisiä.

Nyt kun olen vähän vanhempi, saan joskus sellaisen vaikutelman, että jotkin kuvat ja musiikkivideot näyttävät samanlaisilta kuin me. Kuten Jere sanoo,

Huolimatta siitä, että Jare, yksi Lahden veljistä, asuu nyt Helsingissä, 28-vuotiaat ovat edelleen läheisiä. Jeren mielestä on sääli, etteivät veljet näe toisiaan enemmän.

jere tiihonen lapset

Leave a Response