Friday, September 30, 2022
viikset

Jenny danielsson viikset

jenny danielsson viikset
jenny danielsson viikset

Jenny danielsson viikset |Damallsvenskan alkaa ensi viikonloppuna. Kungsbacka DFF pelaa nyt ensimmäistä kertaa naisten jalkapallon korkeimmalla tasolla, Damallsvenskanissa.
Ascendantilla ei yleensä ole helppoa. Kungsbackan tilanne on pidemmällä

monimutkaistaa se, että sen on pelattava kaikki kauden kotipelinsä 50 km:n päässä Varbergissa.

Jenny Danielsson, Kungsbacka DFF:n hyökkääjä ei ole hermostunut: “Koska meidät ylennetään, meillä ei ole painetta olla ennakkosuosikki”.

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueeseen kuuluvat Jenny Danielsson ja Eveliina Summanen muuttavat Ruotsiin.

Molempien pelaajien seurat ovat Damallsvenskan nousevia. Danielssonin uusi seura on Kungsbacka DFF ja Summasella KIF Örebro.

Viime kaudella Åland Unitedissa pelannut Danielsson edusti aiemmin Kristianstads DFF:tä Ruotsissa. Hyökkääjärooleissa menestyvä 24-vuotias espoolainen on pelannut naisten maajoukkueessa 19 ottelua ja tehnyt maalin.

kuusi maalia. Viime kesänä naisten maajoukkueeseen liittyneen Summanen siirto on hänen ensimmäinen Suomen ulkopuolelle. 20-vuotias lappeenrantalainen pelasi viime vuodet HJK:ssa. Hän on pelannut 8 ottelua naisten sarjassa

jenny danielsson viikset

maajoukkue, joka teki yhden maalin.

Suomen naisten maajoukkue kohtaa Tanskan 21. tammikuuta Kyproksella. Lisäksi Cyprus Cupin virallisen Twitter-tilin mukaan Suomi osallistuu turnaukseen vuonna

Helmikuu maaliskuu. Suomi pelaa turnauksessa samassa lohkossa Tšekin, Etelä-Afrikan ja Pohjois-Korean kanssa. Journalismimme perustuu uskottavuuteen ja puolueettomuuteen. Sveriges Radio on poliittisista, uskonnollisista, taloudellisista, julkisista ja yksityisistä eduista riippumaton.

jenny danielsson viikset

Leave a Response