Friday, September 30, 2022
vanhemmat

Jack johnson vanhemmat

jack johnson vanhemmat

Jack johnson vanhemmat |Monet ihmiset muistavat 33-vuotiaan Pittsburgh Penguins -pelaajan Jack Johnsonin erityisesti hänen henkilökohtaisista taloudellisista kamppailuistaan. Vaikka hän oli ansainnut NHL-uransa aikana lähes 16,6 miljoonaa dollaria, Johnson haki konkurssiin vuonna 2014.

Johnsonin vanhemmat, Jack ja Tina, olivat syyllisiä taloudelliseen romahdukseen.

Tina, Johnsonin äiti, oli saanut valtakirjan. Vanhemmat käyttivät poikansa tulevaa tuloa vakuutena lainatakseen häneltä 14 miljoonaa euroa korkeakorkoisia lainoja. Korkotaso oli korkeimmillaan 24 prosenttia.

Vanhemmat ostivat myös rantatalon Manhattan Beachiltä Los Angelesista. Peruskorjaukseen käytettiin yli 700 000 euroa, ja pariskunta omisti myös suuren toisen kodin Michiganissa.

Ainoa asia, jonka Johnson tiesi rantataloista ja lainoista, oli se, että hän ei tiennyt niistä mitään.Tämän vuoksi Jack tiedusteli: “Mitä tapahtuu? Kuka soittaa?” Eräs lähde kertoi Forbesille vuonna 2014, että häntä kehotettiin olemaan murehtimatta ja keskittymään vain jääkiekon pelaamiseen. Johnson

Ennen helmikuun 2012 kauppaa, jossa hän siirtyi Columbus Blue Jacketsiin, Jeff Carter oli Los Angeles Kingsin pelaaja siihen asti.

Johnson otti Columbus Blue Jacketsin varakapteenin roolin sen jälkeen, kun Nash joutui jättämään joukkueen vuosien 2012–2013 työsulun vuoksi. Blue Jackets piti häntä johtajanaan, ja hän oli lähellä johdattaa heidät loppukaudelle. [3] Johnson oli potentiaalinen ehdokas joukkueen kapteenin virkaan lähitulevaisuudessa.

Johnson aloitti kauden 2013-2014 vaikeasti, sillä hän teki vain 11 pistettä 43 pelissä. Tämän seurauksena häntä ei myöskään valittu Yhdysvaltain talviolympiajoukkueeseen. Vaikka Johnsonin kausi ei päättynyt tähän, hän vaikutti Blue Jacketsin kauden jälkeiseen menestykseen tehden 22 pistettä 39 pelissä.

jonka he ovat koskaan kokeneet. Johnson teki kolme maalia sarjassa Pittsburgh Penguinsia vastaan ​​pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Kolumbus koki lopulta 2–4-tappion.

Penguins osti Johnsonin sopimuksen lokakuussa 2020. Seuraavana vuonna Johnsonista tuli vapaa toimisto ja hän allekirjoitti 1,15 miljoonan dollarin sopimuksen New York Rangersin kanssa.

Colorado Avalanche allekirjoitti Johnsonin yhden vuoden sopimuksen vapaana agenttina lokakuussa 2021 hänen kokeiltuaan joukkuetta.

Paikallisen sanomalehden Columbus Dispatchin mukaan 27-vuotiaalla Johnsonilla on velkoja jopa 15 miljoonaa dollaria. Konkurssioikeuden hakemusten mukaan velka on alle 10 miljoonaa dollaria.

Hänen vanhempansa, jotka huolehtivat Johnsonin taloudesta, ovat tuhlanneet kaikki NHL-pelaajan rahat ennen tätä kautta ja ansainneet Johnsonin urallaan lähes 18 miljoonaa dollaria.

Se oli oma vikani, kun seurasin vääriä ihmisiä. Olen valinnut henkilöt, joiden tehtävänä on löytää ratkaisu. Hän kertoi Columbus Dispatchille, että oli aika tehdä tämä ennemmin tai myöhemmin.

jack johnson vanhemmat

Jack Johnson Sr. ja Tina Johnson ottivat hallintaansa poikansa rahat juuri ennen kuin hän allekirjoitti jatkosopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa vuonna 2008. Koska he eivät halunneet olla tekemisissä Johnsonin agentin Pat Brissonin kanssa, he potkaisivat hänet.

maksaa muutaman prosentin palkkionsa

Columbus Dispatch raportoi, että Columbus Blue Jacketsin pelaaja Jack Johnson on hakeutunut henkilökohtaiseen konkurssiin.

Pelattuaan NHL:ssä vuodesta 2007 ja ansaittuaan yli 18 miljoonaa dollaria, amerikkalainen puolustaja listasi konkurssihakemuksessaan vain 50 000 dollaria (euroina noin 40 000 dollaria) omaisuutta. Jackin surffausura päättyi surffauskilpailun päätyttyä.

Itseoppineena elokuvantekijänä ja musiikintuottajana hän aloitti kuvien tekemisellä ja siirtyi sitten musiikin pariin. 12-vuotiaana hän alkoi parantaa laulunkirjoituskykyään oppimalla soittamaan kitaraa. Kuten olin sisällä

Paksumpi kuin vesi, Jack Johnsonin surffausdokumentti, tuotettiin yliopistossa kahden hänen ystävänsä (Emmett Malloy ja Chris Malloy) avustuksella.

Sen lisäksi, että Surfer-lehti esitteli Johnsonin taitoja ohjaajana ja lauluntekijänä (koska hän sävelsi suurimman osan soundtrackista), hän valitsi Johnsonin dokumenttielokuvan Vuoden videoksi. Jackin toinen vakava surffausistunto, The September Sessions, oli seurausta tästä, ja hän alkoi saada ilmoituksia suurimman osan ajasta.

kappaleissa, joista yksi äänitettiin G. Love & Special Saucen vuoden 1999 albumille Philadelphonic, Pennsylvanialainen vaihtoehtoinen hiphop-projekti. Ranskalainen tuottaja JP Plunier huomasi tekemänsä demon ja allekirjoitti sen. Vuonna 2001 hän julkaisi debyyttialbuminsa Harjatule satut Plunierin avustuksella.

Hän esiintyi albumilla, ja tämä johti ystävyyteen Harperin ja kahden laulajan välille, jotka kiersivät yhdessä Innocent Criminals -kiertueella Yhdysvalloissa. Vuoden 2002 viimeisinä kuukausina Jack palasi äänitysstudioon kiertueen jälkeen

Ensin hän julkaisi kantrialbumin vuonna 2002 ja sitten jatko-osan, On and On, seuraavana vuonna. One ja One oli suuri hitti, vaikka se muistutti hänen debyyttialbumiaan.

Ja edelleen, uni staattinen tuli kolmen vuoden kuluttua

että vuonna 2008; Merelle julkaistiin vuonna 2010; Tästä nyt sinä vuonna 2013; ja Kaikki Valo se nöpää ilmestyivät vuonna 2017; kaikki nämä albumit julkaistiin vuosina 2003-2017.

jack johnson vanhemmat

Leave a Response