Friday, September 30, 2022
lapset

Iina kuustonen lapset

iina kuustonen lapset
iina kuustonen lapset

Iina kuustonen lapset |Vahvistan tietosi, että olemme eronneet. En kuitenkaan lisää keskusteluun enempää. Ei myöskään tulevaisuudessa, Iina Kuustonen huomautti lempeästi.

Kuustonen ja Rejman eivät ole koskaan avautuneet yksityiselämästään julkisesti, ja Kuustonen ystävällisesti ilmoittaa, ettei hän tee sitä nytkään.

Niin sanottu “unelmapari”, Kuustonen ja Rejman, olivat yhdessä seitsemän vuotta ennen kuin päättivät erota. Kihlaparilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2016 syntynyt poika ja vuonna 2019 syntynyt tytär. Lapset ovat nyt 5- ja 3-vuotiaita.

PARHAAN naisnäyttelijän kultaisen VENLAN vuonna 2012 voittanut KUUSTONEN ( Helsingin herra , Putous ) ja Rejman ovat asuneet yhdessä Helsingin Kalliossa. Kuustosen sisko Minka Kuustonen, joka asuu samassa talossa miehensä kanssa, on aina ollut kiireisen pariskunnan lastenhoitoapulainen. Kuustonen on usein kiittänyt siskoaan avusta.

Toisaalta näyttelijä Aku Sipolan kanssa avoliitossa asuva Minka on iloinnut siitä, että hänen siskonsa asuu niin lähellä miestään.

Kuustonen opiskeli Teatterikorkeakoulussa, josta hän valmistui teatteritaiteen maisteriksi keväällä 2011.

Kuustonen on esiintynyt teatterissa Pirkko & Åke -näytelmän toisessa pääroolissa Pirkko Mannolina, [5] Ronja Ryöstön tytär ryhmäteatterissa sekä Espoomusical-teatterin tuotannossa Kojoottikuu.

Kuustonen on tehnyt myös äänirooleja.

Näyttelijä Iina Kuustonen piileskelee usein kotinsa pimeissä portaissa Helsingin Kalliossa. Kovan kuvauspäivän jälkeenkin hänen on vielä harjoiteltava linjojaan seuraavaa päivää varten. Iina ei kuitenkaan saa mennä kotiin ennen kuin käännesanat on muistettu,

sillä Iinan ja näyttelijä-muusikko Sebastian Rejmanin kaksi- ja neljävuotiaat lapset odottavat huomiotaan oven takana. Lukeakseen käsikirjoitusta portaissa Iina sytyttää usein matkapuhelimensa taskulampun, istuutuu alas ja alkaa lukea.

Kerran naapuri toi minulle istumalavan tunnin jälkeen, etten jäädy, Iina naurahtaa.

Näyttelijä Iina Kuustonen, 37, myöntää, että hänen suhtautumisensa rahaan on kehittynyt viime vuosina.

Hän tarkkaili pankkitilinsä saldoa, kun hän odotti ensimmäistä lastaan. Matkustaminen on aiheuttanut suuren taantuman talouteen.Ajattelin, että mitä ihmettä, olen jo käyttänyt kaikki rahani lomalle, juuri silloin kun sitä eniten tarvitsin. Olin aina elänyt nykyhetkessä, jolloin olisin voinut säästää ja ennakoida. Toisaalta olen juuri tällainen, koska

iina kuustonen lapset

Olen ollut siellä ja tehnyt sen. Isyyden mukana lapsesta tuli myös taloudellinen velvoite, Kuustonen kertoo Me Naisille.

Laulaja ja näyttelijä Sebastian Rejman on Kuustoksen puoliso ja hänen lastensa, 5-vuotiaan pojan ja 3-vuotiaan tytön isä. Kuustonen piti kolmen vuoden työlomaa lastensa syntymän jälkeen. Tämä on vahingoittanut perhettä myös taloudellisesti. Olin kotiäiti lasteni ollessa pieniä.

halusi olla heidän kanssaan koko päivän. Kun näin ne niin pieninä kuin ne olivat, en halunnut jäädä paitsi mistään. Se oli iso päätös meille kahden itsenäisen taiteilijan perheelle, mutta koimme sen oikeaksi. Kuustonen kertoo Me Naisille olevansa tyytyväinen, että sai jäädä kotiin.

Säästääkseen Kuustonen ostaa nyt suurimman osan lastenvaatteistaan ​​käytettynä. Sitä vastoin kahvi on hänen paheensa päivittäin.

Kahvi- ja suklaariippuvuus on asia, joka minulla on edelleen hallinnassa, Kuustonen kertoo lehdelle.

Mikko Kuustonen täyttää tänään 62 vuotta muusikkona. Näyttelijä Iina Kuustonen, Kuustonen tytär, onnittelee isäänsä Instagramissa humoristisella kuvalla, joka on otettu samasta paikasta vuosia sitten.

Roelli ja kultainen avain ovat parhaillaan tuotannossa. Vuonna 2013 ilmestyneessä elokuvassa Iina näytteli Sähinä-menninkäää ja Mikon hahmoa kutsuttiin Solistiksi. Kuvan isä ja tytär ovat molemmat pukeutuneita kuin olisivat menossa roolileikkijuhliin.

Onnea Mikko Iina Kuustonen kirjoitti artikkelin ja sisälsi aihetunnisteet “Rolli” ja “Isä ja tytär töissä.” Päivän aikana Kuustonen ja Veitola keskustelevat muusikon nuoruudesta ja hänen edesmenneestä äidistään. Jos, kuten Kuustonen väittää,

hän oli pieni, hänen äitinsä myi käsikauppalääkkeitä. Nuori Kuustonen itse vietti paljon aikaa haukkien lääkkeitä talonsa käytävillä.

Kuustonen ollessa 16-vuotias hänen äitinsä kuoli syöpään. Hän kertoo, että hän on paininut useaan otteeseen sen tunteen kanssa, että hänen olisi pitänyt pelastaa äitinsä hoidossa.Kun ajattelee, että minun pitäisi pelastaa tämä henkilö, se jättää jäljen, joka on kuin jotain epäonnistunut.

Jäljelle jää vain häpeä. Kuustonen kertoo myös Veitolalle tehneensä painavan lupauksen äidilleen, kun tämä oli sairaana.Sanoin äidilleni, että löytäisin parannuskeinoa syöpään, mutta en ole vielä löytänyt sitä. Tarpeettoman korkeat odotukset.

iina kuustonen lapset

Leave a Response