Thursday, September 29, 2022
iKa

Hanna visala ikä

hanna visala ikä

Hanna visala ikä |Hanna Visala Ylen uutisankkurina ja kansainvälisenä toimittajana tuo lähetykseen ainutlaatuisen näkökulman. Yle Uutisluokka -mediakasvatushanke laskee hänet ansioihinsa tuottajana. [ Valmistunut Tampereen yliopistosta kauppatieteiden maisteriksi.

Filosofia on pääaineenaan venäjän kieli ja kulttuuri Helsingin yliopistossa vuonna 1998 ja työskennellyt Ylessä vuodesta 2002. Ylen uutisankkuri ja ulkomainen toimittaja on Hanna Visala. Yle Uutisluokka -mediakasvatushanke laskee hänet ansioihinsa tuottajana. Tampereen yliopistossa Visala suoritti kandidaatin tutkinnon.

filosofian maisterintutkinto Michiganin yliopistosta vuonna 1998, keskittyen venäjän kieleen ja kulttuuriin.

hanna visala ikä
hanna visala ikä

Muutaman sekunnin luettuaan uutiset hän alkoi nauraa hillittömästi.

Kun lähetys jatkui, se eteni normaalisti loppuun asti.

Selkeä selitys oudolle kohtaukselle on saatavilla. Yle TV:n uutistuottaja Ilmari Konti sanoi, että virhe johtui editointivirheestä.Ensin puheesta tehdään äänitys. Toimittaja leikkaa uutisen alun ja lopun ennen kuin se lähetetään palvelimelle, josta voit katsoa uutisen, jotta uutinen on tietyn pituinen. Kontio tarkentaa.

Nyt uutislähetyksen avaus oli Kontion mukaan leikkaamaton ja lähetys esitti uutisankkurin valmistautumista seuraavaan jaksoon.Varmista, että juot runsaasti vettä ja lisää äänenvoimakkuutta.

hanna visala ikä

Leave a Response