Thursday, September 29, 2022
iKa

Gettomasa ikä

gettomasa ikä
gettomasa ikä

Gettomasa ikä | Vuonna 1993 Lehikoinen syntyi Montrealissa Kanadassa suomalaisvanhemmille ja asuu nykyään Helsingissä. Jyväskylän Kortepohjan alueella hän vietti suurimman osan lapsuudestaan. Hän on ollut melko avoin vaikeasta kasvatuksestaan.

ja isänsä alkoholismi lapsena. Laulussa Pelkuri Lehikoinen kertoi isä-poika-suhteestaan ​​serkkuunsa, joka oli altistanut hänet rap-musiikille hänen ollessaan kuusivuotias.

Lehikoinen valmistui kuitenkin ammattikoulusta lukion sijaan.

Tämän vuoden alusta lähtien Erika Helin ja Suomen johtava räppäri Gettomasa eivät olleet enää yhdessä lähes viisi vuotta kestäneen suhteen päätyttyä.

– Kun olemme olleet yhdessä niin kauan, sydämiimme jäi tyhjyys. Se sattui paljon, kun sain tietää, että hänellä oli uusi tyttöystävä. Sitä ei kuitenkaan voi enää tuntea missään tällä hetkellä. Kaiken kaikkiaan voin jo paljon paremmin, Erika kertoo Seiskalle. Seiskan mukaan suhde on katkennut.

Gettomasan naaraskohtaamisten seurauksena. Oli vain ajan kysymys, milloin Gettomasa tapasi Venäjällä syntyneen Savonlinnan kaunotar Pasha Pozdniakovan, 20.

Ei ole yllätys, kun joku syyttää toista pettämisestä. Erika on järkyttynyt teoistaan. Jyväskyläläinen räppäri Gettomasa julkaisi hiljattain uuden albumin. Monet ovat kehuneet yhdeksänminuuttista Pelkuria paljon kehuja saaneelta Chosen One -levyltä. Se on hymni

gettomasa ikä

Tätä laulua on kuvattu yhdeksi kaikkien aikojen kummittelevimmista suomalaisista kappaleista, koska se esittää kauhistuttavan lapsen, joka asuu eronneessa perheessä alkoholisti-isän kanssa.

Hän edustaa suomalaista rap-maailmankuvaa, joka on kaukana suositusta rap-maailmasta. Vaikka tämä saattaa olla totta,

Levyllä on paljon vanhaa Ruudolfia. Pelkurin lisäksi saatat olla kiinnostunut alla lueteltujen taiteilijoiden teoksista. Vasta vuoden 2019 alussa Gettomasa syntyi Montrealissa ja varttui Jyväskylässä.

Diplomatatti, hänen toinen albuminsa, oli ehdolla Emma-palkinnon saajaksi ja esiintyi Lions World Cup -kultajuhlissa. Luottotuottajat, kuten Ruubeni ja MDS, ovat auttaneet herättämään Lössin ja Silmätin kaltaiset kappaleet henkiin. Gettomasalle on kulunut kolme albumia, ja hän on vihdoin löytänyt oman soundinsa kunnioittaen silti genren alkuperää.

gettomasa ikä

Hän on ensimmäistä kertaa osoittanut, kuinka genreä voidaan viedä uusiin suuntiin.

Täydellinen artikulaatio, laadukas tuotanto ja hallitseva lavaläsnäolo ovat tehneet Gettomasasta yhden Suomen suosituimmista rap-artisteista.

Lisäksi hänet tunnetaan nimimerkillä Chosen One, joka on myös hänen debyyttialbuminsa nimi.

Räppäri Gettomasa on tulossa esiintymään yhtenä Himos Juhannuksen kokoonpanon odotetuimmista jäsenistä. Hän aloitti esityksensä naapuruston päälavalla kello varttia yhdeksään.

Jo ennen tapahtuman alkua teltta oli lähes täynnä, eikä sinne päästetä enempää ihmisiä turvallisuussyistä. Arviolta satakaksikymmentäkahdeksan henkilöä yritti päästä telttaan, jossa oli koko ajan päivystetty kahdeksan vartijan jäsentä. Jonossa oli enemmän virkailijoita kuin asiakkaita.

Tungosit huijasivat turvahenkilöstöä. Iltalehdelle kerrottiin yhdeltä siivoojalta, ettei mikään aikaisempi artistin konsertti ollut kerännyt näin paljon yleisöä. Gettomasan monien hittien joukossa ovat suomalaisen laulaja-lauluntekijän “Päivä Elämäsä”, “Miksi Ei” ja “Hamilton”. Löydä Gettomasan musiikkivideot ja sanoitukset WhoSampledista.

saavutuksia, historiaa ja elämäkertatietoja. Jonkin kokonaisarvo. Katso joitain taiteilijoita, jotka ovat työskennelleet Gettomasan kanssa aiemmin. Facebook, Instagram ja muut sosiaalisen median alustat. Gettomasan pituus, ikä, Wiki ja oikea nimi ovat kaikki tässä avuksesi.

gettomasa ikä

Leave a Response