Friday, September 30, 2022
iKa

Etel röhr ikä

etel röhr ikä

Etel röhr ikä |Sunrise Avenue-yhtyeen keulahahmo, laulaja Samu Haber kihlautui tanssijarakastajansa Etel Röhrin kanssa pari vuotta sitten.

Pari on pysynyt julkisuudessa suhteellisen nimettömänä. Heinäkuussa 2017 saksalainen media vangitsi Samin ja Etelin poistuvan Berliinin Neue Odessa -baarista ensimmäistä kertaa yhdessä paljastaen heidän suloisen romanssinsa. Tuolloin ei kuitenkaan tiedetty, kuka musta kaunotar oli.

Etelistä, ammattitanssijasta, tiedetään nyt niin paljon, että hän oli mukana myös muutamissa elokuvissa, kuten Nostedansse veden alla ja Rölli ja kultainen avain.

Nyt pariskunnan sosiaalisen median hiljaisuus päättyy, kun Etel on julkaissut ensimmäisen yhteisen kuvan Instagramissa. Upea pariskunta poseeraa kuvassa Hangon kasinon pihalla juhliessaan. Kuva on saatu pokerihai Jens Kyllösen kukosta viime viikonloppuna.Rakkauden juhla Murun kanssa, Etel sanoo kuvan reunassa.

Hän kiittää myös hienosta tunnelmasta ja toivottaa hääparille onnea.Oli ihanaa vaihtaa verkkarit mekoksi ja laittaa korkkarit katolle, Etel jatkaa.

Sunrise Avenuen keulahahmo Samu Haber ja tanssija Etel Röhr ovat seurustelleet muutaman vuoden. Heidän suhteensa on ollut suurelta osin piilossa siitä lähtien, kun he ilmoittivat kihlauksestaan ​​vuonna 2018.

Nyt Haberin tyttöystävä on julkaissut ensimmäisen yhdistetyn kuvan onnellisesta parista omalla Instagram-tilillään. Tilannekuvassa Haber ja Röhr poseeraavat miellyttävästi kameralle, ja kuvateksti selittää, että kuva on otettu pokerisensaatio Jens Kyllösen häistä, jotka pidettiin edellisenä viikonloppuna.

Rakkauden juhla Murun kanssa. Kiitos upeasta tunnelmasta ja onnea vastaparille. Röhr lisää kuvatekstissään, että oli “ihanaa vaihtaa lenkkihousut mekoksi ja laittaa korkkarit katolle”. Röhr oli ratkaiseva vaikuttaja niin sanotussa suomalaisen elokuvan uuden nousun takana 1990-luvun lopulla.

Seitsemän Jussi-palkintoa voittanut ja Ilkka Matilan kanssa tuotettu Rukajärvi tie oli monien mielestä merkki uudesta noususta. Kuva sai poikkeuksellisen yli 400 000 katsojan, mikä oli kotimaisen elokuvan suurin katsojamäärä 1990-luvulla.

etel röhr ikä

Viime vuosikymmenien menestyneimmistä suomalaisista tuotantoyrityksistä MRP Matila Röhr Productionsin perusti vuonna 1997 tuottaja Ilkka Matila. Se on houkutellut elokuvateattereihin toiseksi eniten suomalaisia ​​vielä toimivista elokuvatuotantoyhtiöistä, edellä on vain Solar Films .

Viime vuosina Röhr on keskittynyt elokuviin, joissa vedenalaisella kuvauksella ja luonnolla on merkittävä rooli. Elokuvat kuten Ville Suhosen ja Kim Saarniluodon “Metsän tarina” (2012), Marko Röhrin ja Kim Saarniluodon “Järven tarina” (2016) sekä Ville Suhosen ja Kim Saarniluodon “Järven tarina”

Marko Röhr on vakiinnuttanut asemansa maailmanlaajuisten luontoelokuvien ohjaajana ja tuottajana elokuvillaan Tuntur (ohjaaja Röhr 2021) ja Nature Symphony (ohjaaja Röhr vuonna 2019). Järven tarina on kaikkien aikojen katsotuin kotimainen dokumentti teattereissa.

Röhr kehitti yhdessä Ilkka Matilan kanssa Bio Rex -elokuvateatteriverkostoa. Ketjun ensimmäinen uusi elokuvateatteri avattiin vuonna 2004 Kajaaniin. Ketju myytiin Svenska Biolle vuonna 2014. Bio Rexillä oli tässä vaiheessa teattereita Porvoossa, Hämeenlinnassa, Kajaanissa ja Rovaniemellä, joista Svenska Bio oli jo ollut osakkaana

Porvoon elokuvateatteri.

Sunrise Avenue -yhtyeen jäsen Samu Haber, 44, ei ole puhunut julkisesti suhteestaan ​​tyttöystävänsä Etel Röhrin kanssa. Tanssija Röhr ja Haber ovat myös pitäneet hiljaista profiilia sosiaalisessa mediassa, mutta tänään pariskunta on ladannut ensimmäisen yhteisen valokuvansa.

Etel Röhr on julkaissut Instagram-tilillään tilannekuvan, jossa hän ja Haber poseeraavat kameralle käsi kädessä. Kuva on otettu pokeritähti Jens Kyllösen ja hänen vaimonsa Noran häistä.

“Rakkauden juhla Murun kanssa”, Röhr kirjoittaa valokuvaan.

Tässä on linkki tai video julkaisusta, jos haluat.

Tähän asti siis. Kun tanssija Etel Röhr päätti julkaista ensimmäisen kuvan heistä kahdesta, kaikki muuttui.

Haberin avoin Instagram-tili Sekä morsian että sulhanen ovat pukeutuneet kuvaan yhdeksään asti. Röhrillä on yllään samanlainen mekko, joka nähtiin myös Shirly Karvisella

jo Kultainen Venla -gaalassa, pimeässä talvessa. Karvinen kertoi lainanneensa gaalaa varten mekon tuolloin suomalaiselta Vejits-muotitalolta.

Röhr julkaisi valokuvan pokeriammattilaisen Jens Kyllösen ja hänen vaimonsa Noran äskettäisistä häistä Hangossa, jonka valokuvaaja otti. Haber ja Röhr ovat siis olleet vieraina tilaisuudessa.Rakkauden juhla Murun kanssa. Röhr kirjoittaa kuvansa yhteydessä kiitoksena ja onnentoivotuksena vastaparille.

etel röhr ikä
etel röhr ikä

Leave a Response