Thursday, September 29, 2022
perhe

Esa pulliainen perhe

esa pulliainen perhe

Esa pulliainen perhe | 62-vuotias suomalainen Pulliainen on kuitenkin viettänyt suuren osan aikuisiästään tiellä ja kiroilee sen takia sujuvasti. Vallan sanat putoavat ikään kuin huomaamatta juuri oikeisiin paikkoihin: “Rauli oli ihana ihminen.

kirjoittaa “Tämä kauhea uutinen tuli Pulliaisen perheelle juuri levyn valmistuessa.Sain CD:n valmiiksi itse. Se oli eräänlaista terapiaa. Se oli minulle onnea, koska omistin jo tuon levyn tuolloin. Jotkut levyt ovat helppoja tehdä, kun taas toiset vievät paljon aikaa ja vaivaa.

Tämä tarkoittaa, että jos se ei toimi, tiedät sen heti. Vaikka musiikkibisneksessä käydäänkin kovaa vauhtia, Agentsin albumit menevät edelleen kaupaksi.

Minulla ei ole myyntitietoja, mutta tiedän, että albumimme on ostettu. Ostavatko albumimme edelleen vanhemmat henkilöt, jotka eivät käytä suoratoistopalveluita? Pulliainen esimerkiksi omistaa mieluummin fyysisen kopion musiikistaan.

Kun levykauppoja ei enää ole ja Anttilakin meni huonosti, se on vain niin kauheaa. On parempi kuunnella albumeita kokonaisuutena, koska ne on luotu kokonaisuutena. Heitin kitaran ulos makuuhuoneeni ikkunasta.

esa pulliainen perhe
esa pulliainen perhe

Esa osoittaa ulos talonsa ikkunasta ja ilmaisee turhautuneisuuttaan siitä, ettei hän pysty toteuttamaan suunnitelmia. Pulliailaiset ostivat jo 1960-luvulla tontin Askistosta. Kiinteistöä koristeltiin ensin piha-mökkiruusulla. Pihamökki otettiin lasten käyttöön, kun päärakennuksen rakentaminen valmistui.

Mökin ikkunat olivat aina auki kesällä. Irjan äidin ylläpitämä kaunis puutarha seisoo edelleen Rauli ‘Badding’ Somerjoen muistona, joka opetti meille lapsena viulunsoittoa.

Kai-veljesten agenttilevyt seisovat seinällä, mutta missä ovat Esan vastineet? – Uskaltaisin arvata kellarin pimeässä nurkassa olevaan pahvilaatikkoon.

Esa Pulliaisen mielestä kultaalbumien maku haihtuu nopeasti, mutta musiikki säilyy aina.

Somerjoki on luonut seitsemän upouutta kappaletta nautittavaksi. Tietyillä kappaleilla Badding laulaa yksin, toisilla Ville Valo.

Rauli esiintyi polvillaan laulaen, viheltäen ja rummuten kasettinauhojen tahtiin. Esa Pulliainen kertoo, että heiltä on otettu hänen lauluäänensä ja kappaleen taustamusiikki on soitettu nykytekniikalla.

Pulliain pitää mahdollisuutta kuunnella ja äänittää entisen bändikaverinsa kappaleita houkuttelevana. En tuntenut Raulia kovin hyvin. Pulliainen oli Raulin kapellimestari, bändijohtaja tai sovittaja, mutta hän piti etäisyyttä koko ajan.

Yhteistyö Ville Valon kanssa on sujunut hyvin. Baddingin musiikkia soittivat sekä Agentit että Valo TV2:n Laulava Sydän -ohjelmassa 1990-luvun lopulla. Esa Pulliainen sanoi, että kumppanuus tuntui siltä kuin se olisi kestänyt kuukausia eikä vuosia. Mitä tulee taiteeseen, Baddingilla ei ollut muodollista koulutusta.

vedetty yksinomaan tunteistani. Yksi Baddingin monista lempinimistä oli “mies, joka saa puhelinluettelon heilumaan”. Baddingin luonnetta leimasi suuri harmaa alue. Toisaalta komentaja, joka on sekä ujo mutta komentava että autoritaarinen. Hän kohteli meitä ikään kuin olisimme työntekijöitä, eduilla ja kaikella siihen liittyvällä.

Agents-bändin ikoninen kitaristi Esa Pulliainen kertoo tämän Rauli Badding Somerjoesta, yhtyeen entisestä laulajasta 1981-1985. Lue keskiviikon Iltalehdestä tai digilehdestä Pulliaisen koko haastattelu ja kommentit muista Agentsiin vaikuttaneista laulajatähdistä. . Hyvät käytöstavat eivät koske pulleaa naista.

mitään mistä maksaa. Tee on hyvää, ja jos haluat toisen karjalaisen piirakan, hän kysyy. CD, jonka hän aikoi antaa esimerkkinä työstään, puuttuu hänen kokoelmastaan.

62-vuotias suomalainen Pulliainen on kuitenkin viettänyt suuren osan aikuisiästään tiellä ja kiroilee sen takia sujuvasti. Et voi olla huomaamatta oikeat alueet, joissa voimakkaat sanat putoavat:”

Raulin kanssa oli ilo työskennellä.”

Juuri ennen levyn valmistumista Pulliaisen perhe sai sydäntä särkevän puhelun.

Sain CD:n valmiiksi itse. Se oli eräänlaista terapiaa. Se oli minulle onnea, koska omistin jo tuon levyn tuolloin.

Jotkut levyt ovat helppoja tehdä, kun taas toiset vievät paljon aikaa ja vaivaa. – Heti kun se ei onnistu, tiedät.

Vaikka musiikkibisneksessä käydäänkin kovaa vauhtia, Agentsin albumit menevät edelleen kaupaksi. – Huolimatta siitä, etten ole tietoinen myyntitiedoista, albumejamme ostetaan usein. Ostavatko albumimme edelleen vanhemmat henkilöt, jotka eivät käytä suoratoistopalveluita?

Pulliainen ostaa mieluummin vinyylilevyjä. – Kun levykauppoja ei enää ole ja Anttilakin meni huonosti, se on vain niin kamalaa. On parempi kuunnella albumeita kokonaisuutena, koska ne on luotu kokonaisuutena.

esa pulliainen perhe

Leave a Response