Friday, September 30, 2022
perhe

Anna signeul perhe

anna signeul perhe
anna signeul perhe

Anna signeul perhe | Signeul pelasi keskikenttäpelaajana. Hän aloitti uransa vuosina 1972–1978 kotikaupunkinsa Falu BS:n paidassa. Signeul pelasi pelaajauransa aikana 240 ottelua Ruotsin korkeimmalla sarjatasolla Damallsvenskanissa IK Bragen ja Strömsbro IF:n riveissä. Hän lopetti uransa vuonna 1992.

Signeul aloitti valmentajauransa vuonna 1981 IK Bragessa pelaten samalla seurassa. Vuosina 1996–2004 hän valmentaa Ruotsin nuorten maajoukkueita ja johti alle 19-vuotiaiden naisten EM-kisoihin vuonna 1999 ja pronssille edellisenä vuonna. Vuonna 2005 hänet nimettiin

Skotlannin naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja. Päävalmentajakautensa aikana Signeul vei Skotlannin naisjalkapallon paljon pidemmälle ja johti maan ensimmäistä kertaa historiassa EM-kisoihin vuonna 2017. Hän on pelannut Skotlannin valmentajana yli 150 peliä.

Tammikuussa 2017 Signeul valittiin Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen eli “Helmarien” päävalmentajaksi. Hän aloitti työnsä EM-kisojen 2017 jälkeen.

Signeul valmentaa Suomen maajoukkuetta vuoden 2022 EM-kisoihin. Paikka kilpailuun varmistui, kun Helmarien voitti Portugalin EM-karsintaottelussa Helsingissä 19.2.2021. Portugalin voitto varmisti myös ykköspaikan

EM-karsintaryhmä. Suomen naisten jalkapallomaajoukkue pelaa tänä vuonna yhdeksän ottelua. Ennen jokaista ottelua joukkue kokoontuu yhteisiin harjoituksiin, tapaamisiin ja henkisen kohoamiseen. Päävalmentaja Anna

Signeul käyttää paljon aikaa maajoukkueen tapahtumien yksityiskohtien suunnitteluun yhdessä maajoukkueen manageri Outi Saarisen kanssa.

Joku voisi kutsua Signeulia kontrollifriikkiksi, mutta hänelle pelaajien mukavuus on kunnia-asia.

Nämä kaksi kulkevat hotellien, huoneiden, sänkyjen, kokoushuoneiden ja hissien läpi. Asutko korkealla vai matalalla? Matka harjoituskentälle ja otteluareenalle. Kuinka kauan joukkue tarvitsee pukuhuonetta, jotta aika ei ole liian pitkä

eikä liian lyhyt? Kuinka monta minuuttia kestää mennä kentältä pukuhuoneeseen, kuinka monta wc:tä joukkueella on vapaana..?

Signeul myöntää, että huolellinen suunnittelu vie paljon aikaa ja saattaa ihmetellä, miksi päävalmentaja ei jätä tehtävää kokonaan joukkueenjohtajalle. Kaikki tehdään pelaajien vuoksi, hän vastaa.Meidän on huolehdittava heistä. Heidän tulee tuntea olevansa hyviä

ja että he ovat sen arvoisia. Meidän pitäisi hemmotella heitä. Kyse on välittämisestä. Signeul vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Falunissa, parisataa kilometriä luoteeseen

Tukholmasta. Muutaman kymmenen tuhannen asukkaan kylässä urheiluhullun tytön harrastuksiin kuului kaikkea mäkihypystä pöytätennikseen ja suunnistukseen.

“Tennis oli ykköslajini, mutta pelasin myös jalkapalloa. Jo 14-vuotiaana opettelin pikkusisaruksilleni tennistä”, Signeul kertoo.

anna signeul perhe

“Lukion jälkeen halusin liikuntaopettajaksi, mutta en saanut opiskelupaikkaa. Päätin yrittää seuraavana vuonna uudelleen ja työskentelin sillä välin sijaisena liikuntaopettajana.

todella onnekas, sillä sinä vuonna tajusin, että en todellakaan halunnut tehdä sitä.”

19-vuotiaana Signeul muutti IK Bragen riveihin pelaamaan jalkapalloa, ja tennis sai jäädä, kun sosiaalisempi joukkuelaji voitti. Samaan aikaan valmentajan ura alkoi ikään kuin sattumalta. Pelaajat yrittävät parhaansa

sulkea hälinän heidän mielestään. Signeul antaa oman selityksensä UEFA:n virallisessa lehdistötilaisuudessa Milton Keynesissä.Minusta tuntuu, että (jalkapalloliiton pääsihteeri) Marco Casagrande kommentoi asiaa jo eilen. Haluan osoittaa myös kaikki jatkokysymykset hänelle.

– Haluaisimme nyt keskittyä tähän turnaukseen. Tämä on loistava mahdollisuus pelaajille ja yhdistykselle tehdä jalkapallo tunnetuksi.

Perjantain otteluun Espanjaa vastaan ​​on myyty jo noin 16 000 lippua. Vastustaja on todellinen huippujoukkue.Pelaajilla on unelmia, ja meidän pitäisi tehdä tästä fantastinen mahdollisuus, Signeul ohjasi keskustelun pois omasta persoonallisuudestaan. Ruotsalainen oli mukana A-maajoukkueen valmentamisessa vuosina 2017–2019.

Aftonbladet on korostanut, mikä sai ruotsalaisen jättämään valmentajan tehtävänsä Signeulin apuvalmentajana kolme vuotta sitten.

– Minulle kerrottiin, että minusta ei äitinä voi tulla sellaista valmentajaa, joka olisin ilman lapsia, Ylen haastattelusta kerrotaan ruotsalaisessa lehdessä.

Aftonbladetin artikkelin otsikossa mainittiin, että Palloliito oli tietoinen Helmarien valmennustiimin ilmapiiristä, mutta asialle ei tehty mitään.Kukaan ei reagoinut, ruotsalaisen sanomalehden otsikko on kauhistuttava.

Tarinaa varten ON HAASTATTU MYÖS HJK:n päävalmentaja Jonne KUNNA, joka sanoo uskovansa Ruotslaisen lausunnot maajoukkueesta lähtemisestä totta.Tämä ei ole minulle uutinen, koska niitä on olluhuhuja. Edes liitto ei voinut olla tietämättä asiasta.

anna signeul perhe

Leave a Response