Wednesday, September 28, 2022
perhe

Amanda ahola perhe

amanda ahola perhe

Amanda ahola perhe |kosmeettiset toimenpiteet, tuli kerran tunnetuksi, koska hän halusi näyttää seksinukelta. Vuonna 2018 hän kuitenkin kertoi IS:lle, että lääkärit eivät suostu leikkaukseen pidempään, koska jo tehdyt toimenpiteet vaaransivat hänen terveyden.

Nyt Ahola paljastaa tulleensa äidiksi MTV Uutiset Liven haastattelussa Porin SuomiAreenassa.Ahola paljastaa MTV:n haastattelussa arvostavansa äitiyttä. Hänellä oli helppo raskaus, ja ensimmäiset kuukaudet vauvan kanssa ovat sujuneet mukavasti.Aloimme heti pohtia, pitäisikö meidän tehdä enemmän, koska se on niin helppoa, Ahola naurahtaa.

Espanjassa asuva Ahola on naimisissa paikallisen miehen kanssa, jonka hän tapasi työskennellessään aikuisviihdealalla. Viisi kuukautta sitten,

parilla oli poika MTV:n haastattelun mukaan.Meillä on tyypillistä lapsiperhe-elämää Espanjassa, Ahola paljastaa MTV:lle.

Ahola sanoo rakastavansa vanhemmuutta.Aloimme heti pohtia, pitäisikö meidän tehdä enemmän, koska se on niin helppoa, Ahola naurahti haastattelussa.

Ennen raskautta Ahola ja hänen puolisonsa kävivät eri lääkäreillä varmistaakseen, että synnytys on turvallista Aholan laajan kauneusleikkauksen vuoksi.

Aholan viimeisin leikkaus epäonnistui kohtalokkaasti, kun hän vaipui leikkauksesta koomaan.

amanda ahola perhe

Ahola väittää haastattelussa, ettei hän enää yritä nukkemaista ulkonäköä. Esteettiset leikkaukset eivät kuitenkaan jääneet jälkeen omasta tahdostaan.

– En voinut enää jatkaa menettelyjä. Siinä se oli, Ahola kertoo MTV:lle. Vuonna 2019 Ahola näytettiin amerikkalaisessa sarjassa Botched: Mokatut Kauneuskövätt.

– Haluan näyttää elävältä seksinukkelta, Ahola sanoi jaksossa.

He selittävät, että heidän omat vanhempansa eivät olleet ymmärtäväisiä, kun kauneusleikkauksen saaneen tyttären vatsa alkoi kohota kuin pullataikina.Heidän oli pitkään vaikea ymmärtää päätöksiäni. Selitettyään heille rehellisesti, miksi teen mitä teen, he ovat alkaneet ymmärtää enemmän.

Katso video: Seksinukeksi muuttuva Amanda Ahola, 21, riisuu netissä web-kameraa varten: Harkitsen ehdottomasti pornouraa!- Nykyään he hoitavat asian niin, että niin kauan kuin en en vaaranna itseäni, voin tehdä itselleni mitä tahansa heidän puolestaan.

KATSO: K18: Tältä näyttää ihmisbarbie ilman vaatteita – kuvia! Seksinukkeksi haluava Amanda Ahola, 21, poseeraa yläosattomissa todella rohkeasti! Amanda Ahola nousi julkisuuteen yli kolme vuotta sitten. The

Brittiläinen Barcroft-TV kuvasi dokumentin 21-vuotiaasta tytöstä, joka asui tuolloin Jyväskylässä.

Amanda väitti haluavansa barbie-maisen ulkonäön ja tavoittelee sitä erilaisilla leikkauksilla. Hän oli laajentanut rintojaan ja tehnyt kaikkensa parantaakseen kauneuttaan – jopa vaarantaen hänen terveytensä.

amanda ahola perhe
amanda ahola perhe

Vuonna 2017 Amanda kertoi uusimmasta plastiikkakirurgiahoidostaan, jossa hänelle annettiin 33GG kokoiset rinnat. Tämä johti teho-osastolle, koska hän oli kuolemaisillaan leikkauksessa. Vaikeudet saivat Amandan ajattelemaan toisin

kauneusideaalistaan ​​jonkin aikaa, mutta pian hän muutti mielensä. Hänen mielestään rinnat eivät voi koskaan olla liian suuret, hän väitti; ulkonäön ja barbie-ideaalin tavoittelu jatkui.

Nyt nainen keskittyy enemmän leikkauksiin. Hän erosi, matkusti ulkomaille ja alkoi luoda seksuaalisia elokuvia. Hän sponsoroi operaatiotaan palkkaamalla tukevia sokeripappeja. Tältä Amanda näytti ennen (ensimmäinen kuva) ja nyt: Ahola sanoo rakastavansa vanhemmuutta.

Se on aika ihana. Minulla oli erittäin helppo raskaus ja pidin todella paljon äitiydestä. Hän nukkuu hyvin ja syö hyvin ja on todella helppo lapsi, nauraa ja iloinen eikä oikeastaan ​​edes itke. Olen ollut onnekas, Ahola sanoo.

Aloimme heti pohtia, pitäisikö meidän tehdä enemmän, koska se on niin helppoa, Ahola naurahtaa.Miltä Ahola näyttää nyt ja miltä hän voi? Videolla Ahola kertoo myös kuinka äitiys on muuttanut häntä ja mitä vaikutuksia lukuisilla kauneusleikkauksilla oli raskauteen!

amanda ahola perhe

Leave a Response