Friday, September 30, 2022
vanhemmat

Alisa vainio vanhemmat

alisa vainio vanhemmat

Alisa vainio vanhemmat | Kestävyysjuoksuilija Vainio on voittanut useita nuorten mestaruusmitaleja. Lahdessa ja Jämsässä kesäkuussa 2014 hän ajoi ajan 10.15.22 parantaakseen Suomen alle 18-vuotiaiden ennätystä 3000 metrin estejuoksussa.

Vainio pääsi estejuoksun alkukilpailuun vuoden 2014 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Eugenessa, Oregonissa. Hänen ajoituksensa 10.30.83 toi hänelle pronssia alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Ruotsin Eskilstunassa vuonna 2015. Hän sijoittui samoissa kisoissa neljänneksi 5000 metrillä omalla ennätysajallaan 16.27.91.

Se tapahtui vuoden 2015 Kalevan kisoissa, kun Vainio ajoi Suomen viidenneksi parhaan ajan 10 000 metrin juoksussa ajalla 32.58,18. Lisäksi 5000 metrin ennätysaika 16.11.87 toi hänelle hopeaa SM-kilpailussa.

Juuri vuoden 2015 alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa elokuussa Vainio saavutti uuden henkilökohtaisen ennätyksen ja Euroopan ennätyksen 3000 metrin estejuoksussa.

Juuri Espoossa Vainio ansaitsi elokuun lopussa toisen kultamitalin Pohjoismaiden alle 20-vuotiaiden SM-kisoissa uudella ennätysajalla 10.02.45, mikä nosti huippuaikaa Euroopan alle 20-vuotiaiden tilastoissa.

Vainio suoritti ensimmäisen maratoninsa syyskuussa 2015 kelloaikana 2.33.24, mikä jäi juuri ohi vuoden 2016 Rio de Janeiron kesäolympialaisten karsintarajan. Hänen aikansa sijoitti hänet kaikkien aikojen kuudenneksi Suomessa. Vainio puolestaan ​​ei päässyt kilpailemaan olympiamaratonissa, koska hän oli liian nuori.

alisa vainio vanhemmat

Alle 20-vuotiaille on saavutettu epävirallinen Euroopan junioreiden maratonennätys kilpailutulosten seurauksena. Toinen Suomen ennätys syntyi Alle 23-sarjassa ja epävirallinen Alle 20-sarjassa.

Kesän 2016 yleisurheilun EM-kisoissa Vainio nimettiin Suomen 10 000 metrin maajoukkueeseen.

Lappeenrannan juoksukykyyn kiinnitetään yhä enemmän huomiota.

Kesällä juokseessani ihmiset tunnistavat minut, mutta Vainio itse koki, että ei, jos olisin pukeutunut rennosti.

Harjoittelu vie lähes kaiken ajan. On pitkä matka ennen kuin pääsen lukioon. Seuraava tärkeä kohde on Amsterdamin EM-kilpailut.

Espooseen osallistuneena äitinä Paula Vainio on ylpeä.

Olen ihmeissäni tästä. Paula Vainio ei tiennyt, kuinka nopeasti asiat etenevät.

alisa vainio vanhemmat

Tiedän, että hän työskentelee kovasti ja tavoittelee erinomaisuutta.

Juokseminen on Paula Vainion ja hänen isänsä Jyrki Vainion intohimo. Sekä Paula että minä olimme ajaneet pari maratonia, hän sanoi.

Mestarijalkapalloilija oli Paulan isä Kalevi Koskinen. Hän on Suomen puolesta kansainvälisesti kilpaileneen entisen voimistelijan Olavi Vainion poika.

Jyrki Vainio on myös laillistettu hierontaterapeutti, joka on erikoistunut urheiluhierontaan.

Vaikka Vainio olisi voinut juosta maratonin vuoden 2016 olympialaisissa, olisi hänelle paikka taattu, jos hän ei olisi ollut liian nuori.

Kyllä, aika on luonut pohjan tälle projektille. On aika hidastaa ja lopettaa kaasun palaminen niin suurella nopeudella. Virlanderin mielestä Rion olympialaisten maratonportin sulkeutumista ei tarvitse itkeä, koska se ei ollut koskaan auki.

Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa Virlander työskentelee Urheiluliiton aluevalmentajana ja Vainio asuu perheensä kanssa Lappeenrannassa.

Tapaaminen on vähintään yksi joka viikko. Harjoittelu ja hyvä itsetunto ovat kaksi Alisan suurinta haastetta. Vaikka hän on edistynyt merkittävästi, paljon on vielä tehtävää. Hänen potentiaalinsa on kiistaton, mutta pitkällä aikavälillä hänen sopeutumiskykynsä on tärkeintä.

Tärkeintä on tehdä paljon töitä ja mennä eteenpäin.

Alisa voi juosta 140 kilometriä yhdessä viikossa. Aikuisena suomalaisena kestävyysjuoksijana hän harjoittelee aikuisten tavoin. Voit myös harjoitella voimalla, koska taustalla tapahtuu jo niin paljon. varten

Monien mielestä heidän suhteellinen osuus koulutuksesta on kasvanut hallitsemattomaksi.

Valmentajan mielestä Vainio saattaa ensi vuonna ylittää olympiarajan 5 000 tai 10 000 metrillä, mutta se ei ole varmaa.

On rohkaisevaa nähdä pitkän matkan juoksua koskevia artikkeleita, jotka eivät ole urheilua halveksivia. Tulevan kauden kilpailusuunnitelma on kuitenkin täysin auki. Seuraavina ovat Amsterdamin EM-kisat, alle 19-vuotiaiden MM-kisat ja olympialaiset. Alisa haluaisi osallistua vuoden 2016 kesäolympialaisiin Rio de Janeirossa, mutta hän on vasta 18-vuotias.

Jääkiekko, jääkiekko ja pikaluistelu jäävät Vainioon, mutta ne eivät enää toimi apulajeina. SaiPa-jääkiekkopelaajista ja Veiterän jääkiekkopelaajista Vainio on kiittänyt

pelaajia kentällä.

Suomalainen juoksija Alisa Vainio myönsi sunnuntaina, että hänen harjoittelunsa Oregonin MM-maratoniin ei sujunut niin sujuvasti kuin hän oli toivonut. Juuri ennen MM-kisoja Vainio, 24, sairastui flunssaan.

Puolitoista viikkoa ennen maratonia Vainio lähti Oregoniin harjoittelemaan. Kun Yl

alisa vainio vanhemmat

Leave a Response