Thursday, September 29, 2022
perhe

Alisa vainio perhe

alisa vainio perhe
alisa vainio perhe

Alisa vainio perhe |Vainio suoritti ensimmäisen maratoninsa syyskuussa 2015 kelloaikana 2.33.24, mikä jäi juuri ohi vuoden 2016 Rio de Janeiron kesäolympialaisten karsintarajan. Hänen aikansa sijoitti hänet kaikkien aikojen kuudenneksi suomessa. Vainio puolestaan ​​ei päässyt kilpailemaan olympiamaratonissa, koska hän oli liian nuori.

Alle 20-vuotiaille on saavutettu epävirallinen Euroopan junioreiden maratonennätys kilpailutulosten seurauksena. Toinen Suomen ennätys syntyi Alle 23-sarjassa ja epävirallinen Alle 20-sarjassa.

Kesän 2016 yleisurheilun EM-kisoissa Vainio nimettiin Suomen 10 000 metrin maajoukkueeseen. Toukokuun 2016 lopussa hän kuitenkin ilmoitti, ettei hän kilpaile olympialaisissa.

Se oli Vainion toinen 10 000 metrin Suomen mestaruus ja kolmas 5 000 metrissä vuoden 2018 Kalevan kisoissa. Hän voitti maratonin Suomen mestaruuden viime vuoden syyskuussa ajalla 2.34.49. Tämän vuoden Kaleva Games 10 000 metrin hopea meni Vainolle.

alisa vainio perhe

Vainio sijoittui Dohan MM-kisoissa 2019 äärimmäisen kuumissa ja kosteissa olosuhteissa 26. sijalle ajallaan 2.56.30. Kilpailun aikana hän oli vakavasti kuivunut ja tarvitsi ensiapua kurssin päätyttyä.

Vainio sijoittui 16. sijalle maratonissa vuoden 2022 MM-kilpailuissa Eugenessa, Oregonissa, kello 2.30.29. Saatat olla epävarma siitä, mitä tehdä siinä vaiheessa. Minulla ei ollut aavistustakaan, kuinka käsitellä saamaani huomiota. Ei, en tekisi

Pelaa sitä nuorelle urheilijalle, jos mahdollista. Vainio, 24, pohtii seitsemän vuoden takaisia ​​tapahtumia Eugenessa ja sanoo pitävänsä parempana rauhanomaista ja tasapainoista edistymistä. Hänen lukion ylioppilaspaperinsa oli määrä suorittaa upean juoksun aikaan.

Vaikka kukaan ei olisi soittanut tai jättänyt viestiä, kirjoitukset olisivat varmasti menneet samalla tavalla. Palataan siihen, miten nämä kirjallisuuspalat syntyivät tulevaisuudessa.

Yleisen käsityksen mukaan juoksija on ollut viime vuodet mystinen nainen, joka vain nauttii juoksemisesta.

Hän ei ole viihtynyt julkisuudessa, eikä hän ole juurikaan puhunut korkeasta asemastaan ​​yleisurheilussa. Kun Yle Urheilu puhui Vainion kanssa, hän kertoi sairastavansa flunssaa, joka haittasi etenemistä.

Tunnelma on tässä vaiheessa hieman epäselvä.
Maanantaina klo 16.15 Suomen aikaa alkavassa maratonissa esiintyy viruksesta toipunut kilpailija. Kilpailu alkaa klo 6.15 paikallista aikaa.

Aikainen lähtöaika ei Vainion mukaan vaikuta hänen suoritukseensa ollenkaan.Joka tapauksessa aikaero on ollut hieman epämiellyttävä. Vainio sanoi sunnuntaina päiväsaikaan, ettei häntä kiinnosta onko yö vai päivä, kunhan jaksaa juosta.

Suomi on aikavyöhykkeellä 10 tuntia Yhdysvaltoja edellä.

Kyllä, aika on luonut pohjan tälle projektille. On aika hidastaa ja lopettaa kaasun palaminen niin suurella nopeudella. Virlanderin mielestä Rion olympialaisten maratonportin sulkeutumista ei tarvitse itkeä, koska se ei ollut koskaan auki.

Pajulahden urheiluopistolla Nastolassa Virlander työskentelee Urheiluliiton aluevalmentajana ja Vainio asuu perheensä kanssa Lappeenrannassa.

Vähintään kerran viikossa olemme yhteydessä sähköpostitse ja tapaamme henkilökohtaisesti. – Harjoittelu ja hyvä itsetunto ovat Alisan kaksi suurinta haastetta. Vaikka hän on edistynyt merkittävästi, paljon on vielä tehtävää. Hänen potentiaalinsa on kiistaton, mutta pitkällä aikavälillä hänen sopeutumiskykynsä on tärkeintä.

Tärkeintä on tehdä paljon töitä ja mennä eteenpäin.

oli osanottaja Dohan tulipalossa. Vainio oli tuolloin matkustanut lähes kolme tuntia (2:56:30), mutta sillä ei ollut merkitystä. Hän sijoittui kokonaiskilpailussa 26.

alisa vainio perhe

Maratonit Eugenessa alkavat kello 5.00 ja klo 18.15 järjestetään. aloitusaika. Tuolloin Suomessa on maanantai klo 16:15. Huolimatta siitä, että Eugene kokee korkeita lämpötiloja, se ei ole niin ahdistava kuin Dohassa. Oregonin osavaltiossa aamut saattavat olla hieman kylmiä.

Kaksi maratonia tällä kaudella juostuaan Vainio teki uuden henkilökohtaisen ennätyksensä 2:29:56 Rotterdamissa huhtikuussa.

“Pidän omaa esitystäni. Annan kaiken voivani tähän. Viimeisestä harjoituksestamme on kulunut pitkä aika.

puolimaratonit (puolimaratonit), joissa voin harjoitella tankkausta ja juomista jakson aikana. He ovat pärjänneet todella hyvin”, Vainio vakuuttaa.

alisa vainio perhe

Leave a Response